Mutluuu42 Gittim canm yeni geldim inan ki Ali hoca muayene etti pazartesi tekrar gel dedi normal ister misin dedi bende bebek riske girmeye çekse olur dedim pazartesi bı bakalım dedi o zamana acil dogurmazsam🫢🤣
Beyzanur_42 Mutluuu42 hakkında hayırlısı olsun cnm haftan zaten gelmiş 😍sağlıkla kucağına alirsn inşaallah 🤲🏻
Mrvsmt2502 Nazo_avlu ilk kızımı 15 temmuzda yaptım kesinlikle önermiyorum hiiiiç kimseye allah düşmanıma yaşatmasın orada yaşadıklarımı. Şimdiki gebeliğimde şehir hastanesine gitmey düşünüyorum
hatice_aygun2 Mrvsmt2502 benimde tam tersi ya şehir aman aman dedim şuan 15 temmuza gidiyorum çok memnunum 🤣 hangi doktora gittiniz 15 temmuzda
Beyzanur_42 Mutluuu42 10 gün sonra gel demişti iste ayın 1 inde gidecem Allah’ın izniyle o zamana gün vereceklerms öyle demislerdi 🙈
Beyzanur_42 Mutluuu42 yok cnm ben salı günü gidecektim öğün sana yazdığım gün gittim ve daha doğuma çok var 36+3 üm bugün 🤗
Mutluuu42 Beyzanur_42 bana da Perşembe 7 de gel dediler canm memnun kaldın mı diye sormak istemiştim kimi memnun kalmış kimi kalmamış
Annecik42 Ben Ahmet başarana gidiyorum normal doğumu anıt hastanesinde sezaryeni Kızılay hastanesinde yaptırdığını söyledi. Benim doğum şeklim henüz belli değil 🥹
Beyzanur_42 Mutluuu42 bu perşembe doğum yapacak msn yani sağlıkla kucağına al cnm 🤗🤗sen benden önce doğum yaparsn cnm bakalm ins memnun kalırız 🤲🏻🤲🏻
Beyzanur_42 Mutluuu42 yaptn mı cnm dogum nasl geçti sürecin yazar msn banada salı günü gün verceekler benmde ilk sezeryanim olacak bana süreçleri söyler msn bende korkuyorum 🥺🥺