Mutluuu42 Beyzanur_42 dogumunuZ ne zaman acaba bana da bu hafta meram tıp da sezeryan günü verelim dediler
Beyzanur_42 Mutluuu42 vallaha bende salı günü gidecem ama sezeryan günü ne zaman verirler bilmiyorum normalde 19 Ekim gözüküyor adet tarihime göre şuan 35+1 oldum siz kaç haftaliksin ve 🥹sende korkuyor musun ?
Beyzanur_42 Mutluuu42 benim ikinci bu 🙈benimde ilki normaldi ben gebe polkinligine gozukuyorum belirli bı doktorum yok o yüzden rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🤲🏻sana kaçıncı haftada gün verdiler yani dogumun ne zaman ?
Mutluuu42 Biri diyor hastane çok iyi biri diyir hiç iyi değil ne yapacağımı şaşırdım bende pazartesi günü gideceğim sizin doktorunuz kim acaba
Beyzanur_42 Mutluuu42 bende sali gideceğim bakalm ne diyecek en son gittiğimde iki hafta sonra gel demişti 🙈
Beyzanur_42 Mutluuu42 vallaha öle 🙈artık ben dua ediyorum rabbim iyi insanlar merhametli insanlar çıkar karşıma diye
Mutluuu42 Beyzanur_42 bende iki hafta önce gittim işte yarın belli olacak canm Ali acar takipliyim bende perinatoloji bölümüne gidiyorum yarın haber ederim hayırlısı inşallah 🥰
Mutluanne42 Nazo_avlu ben merap tıpta emine hanıma gidiyorum ilk defa gittim herkes çok memnun diye gitmiştim gerçekten hoş bi doktor çok kibar ve konuşmaları çok açıklayıcı🌼 ama şehir hastanesin de Halime hanımdan da övgüyle bahsediyorlar☺️
Beyzanur_42 Mutluuu42 bende ilk gebeligimde halime goktepeye devamlı gidip 15 temmuzda doğum yapmıştım 😂😂
Mutluuu42 Gittim canm yeni geldim inan ki Ali hoca muayene etti pazartesi tekrar gel dedi normal ister misin dedi bende bebek riske girmeye çekse olur dedim pazartesi bı bakalım dedi o zamana acil dogurmazsam🫢🤣
Beyzanur_42 Mutluuu42 hakkında hayırlısı olsun cnm haftan zaten gelmiş 😍sağlıkla kucağına alirsn inşaallah 🤲🏻
Mrvsmt2502 Nazo_avlu ilk kızımı 15 temmuzda yaptım kesinlikle önermiyorum hiiiiç kimseye allah düşmanıma yaşatmasın orada yaşadıklarımı. Şimdiki gebeliğimde şehir hastanesine gitmey düşünüyorum
hatice_aygun2 Mrvsmt2502 benimde tam tersi ya şehir aman aman dedim şuan 15 temmuza gidiyorum çok memnunum 🤣 hangi doktora gittiniz 15 temmuzda