Ececlsr Gizem-kara2334 benmde ikinci gebeliğim şuan 34+3 teyiz hangi hafta doğum verir sencee? Çünkü ben ilk gebeligimde normaldi son iki gün kala acıl sezaryene döndü o yüzden su ahfta dolsun doğum tarihi verelim gibisinden bir tecrübem yok
Gizem-kara2334 Ececlsr vala benimde ilk defa oldu 38 hafta dolduralım diyor 270 gün tam 9 ay dolucakmis
Ececlsr Gizem-kara2334 ama benim ikinci sezaryenim olucak ikinci olduğu için o kadar bekletmez diye düşünüyorum çünkü sezaryen günü için son günü 22 Eylül ama o haftalara bırakma demişti doktor yani daha önce alalım demişti ikinci oldugu için yinede hakkımızda hayırlısı olsun🙏
Ezel16 50_68 Hiçbir bilgim yok eğer aksi birşey olsaydı doktorunuz söylerdi.. Evham yapmayın Allah’ın izniyle herşey yolundadır 🍀
Annemucize goktugceee galiba ben doğruyorum 🙁 dün kontrole gitmiştim doğumla ilgili bişey yoktu ama şimdi suyum geldi hastaneye gidiyorum bebeğim için hepimiz dua edermisiniz 🤲
elay15 36 hafta olduk oğlumla çok hareketli gündüz halsizlik elim kolum uyuşuk gibi gece biraz rahatım uyku sorunu dışında ama canım oğluma değer tüm anlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlar 🙏🏻❤️🎉
Nursima6761 34 haftadan selam çok heycanliyiz valla nefes almakta uyumakda zorlanıyorum artık bebiş de hiç durmuyor kıpır kıpır hayırlısı ile inşaallah tüm anneler sağlıkla kucağına alsın bebiş lerini ♥️☺️