Fatos_87 Çatı muayenesi ne zaman oluyor kızlar yarın 36+5 olacağız adım atarken zor oluyor ama aşağıda mı değil mi anlamıyorum hiç geceleri çok hareketli bir gün çok enerjiğim bir gün çok halsiz anlamıyorum bedenimi
Ececlsr Gizem-kara2334 benmde ikinci gebeliğim şuan 34+3 teyiz hangi hafta doğum verir sencee? Çünkü ben ilk gebeligimde normaldi son iki gün kala acıl sezaryene döndü o yüzden su ahfta dolsun doğum tarihi verelim gibisinden bir tecrübem yok
Gizem-kara2334 Ececlsr vala benimde ilk defa oldu 38 hafta dolduralım diyor 270 gün tam 9 ay dolucakmis
Ececlsr Gizem-kara2334 ama benim ikinci sezaryenim olucak ikinci olduğu için o kadar bekletmez diye düşünüyorum çünkü sezaryen günü için son günü 22 Eylül ama o haftalara bırakma demişti doktor yani daha önce alalım demişti ikinci oldugu için yinede hakkımızda hayırlısı olsun🙏
Ezel16 50_68 Hiçbir bilgim yok eğer aksi birşey olsaydı doktorunuz söylerdi.. Evham yapmayın Allah’ın izniyle herşey yolundadır 🍀
Annemucize goktugceee galiba ben doğruyorum 🙁 dün kontrole gitmiştim doğumla ilgili bişey yoktu ama şimdi suyum geldi hastaneye gidiyorum bebeğim için hepimiz dua edermisiniz 🤲