Doamomy12 Bigmom Evet bi yanım doğsada şöyle sarılsam öpsem koklasam diyor bi yanım da içimde öyle güzel ve güvende hissettiriyor ki çıkarasım gelmiyor 🤭😂😂
Bigmom Doamomy12 aslında doğumada çok yaklaştık onun korkusu mu bilemiyorum. Benim ilk gebeliğim. Senin?
Doamomy12 Bigmom Benimde ilk gebeliğim bence onun korkusuda var çünkü ne yaşayacağımızı bilmediğimiz için aklımıza her ihtimal geliyor bende panik atak oldu resmen günler yaklaştıkça 🥹
ArzumSena Ftmsre 36+4 benimde 🌸 hazırlıklar , hastane çantası vs çok şükür hazır da doğum nasıl olacak nasıl ilerleyecek aklım orda 🥰🌸
Fatos_87 Çatı muayenesi ne zaman oluyor kızlar yarın 36+5 olacağız adım atarken zor oluyor ama aşağıda mı değil mi anlamıyorum hiç geceleri çok hareketli bir gün çok enerjiğim bir gün çok halsiz anlamıyorum bedenimi
Ececlsr Gizem-kara2334 benmde ikinci gebeliğim şuan 34+3 teyiz hangi hafta doğum verir sencee? Çünkü ben ilk gebeligimde normaldi son iki gün kala acıl sezaryene döndü o yüzden su ahfta dolsun doğum tarihi verelim gibisinden bir tecrübem yok
Gizem-kara2334 Ececlsr vala benimde ilk defa oldu 38 hafta dolduralım diyor 270 gün tam 9 ay dolucakmis
Ececlsr Gizem-kara2334 ama benim ikinci sezaryenim olucak ikinci olduğu için o kadar bekletmez diye düşünüyorum çünkü sezaryen günü için son günü 22 Eylül ama o haftalara bırakma demişti doktor yani daha önce alalım demişti ikinci oldugu için yinede hakkımızda hayırlısı olsun🙏
Ezel16 50_68 Hiçbir bilgim yok eğer aksi birşey olsaydı doktorunuz söylerdi.. Evham yapmayın Allah’ın izniyle herşey yolundadır 🍀