• Gebelik
  • 2li Testi bu şekilde çıkan ?

qusel canım ben bi firma ile yaptırdım istanbuldayım eve gelip kan aldılar geçen hafta 12.000 tl tuttu haftabaşı gelecek sonuç inşallah rabbim gönlümüzdekini verir

Cheryy1 benimde öyle içini ferah tut ilk duyduğunda o şoku atlatmak uzun sürüyor ama bebeğine zarar veriyor stres Allah büyük temiz çıkacak

3girlsb aminn insallah cok teşekkür ederim saglikla al insallah yavrunu kucağına 🤍

3girlsb hayırlısı olsun inşallah temiz gelir bzii haberdar et

qusel çok sağol canım yazacağım burada çok teşekkürler 🙏

5 gün sonra

Alone merhabalar feodal DNA için mi ücret 444 tl devlet hastanesi yapmıyor diye söyledi özelde gittiğim doktor Eskişehir’de hangi hastahane ?

3girlsb ya hnde pazartesi ikili test vericem sadece kan aliyorlar degil mi

Buseemm önce ultrasona sokuyorlar ensesini burnunu falan ölçüyorlar bir bulgu var mı bakıyorlar ondan sonra kan alıyorlar ve ölçümle kanı senin yaşını kilonu karşılaştırıp bi tablo oluşturuyorlar

3girlsb benim kombine 1:680 ikili risk 1:100 çıkmıştı. Size çok yakın yani. Fetal dna yaptırdım dörtlü test yaptırdım 3 kere ayrıntılı ultrasona girdim hepsi tertemiz

Bihterrr Benimde temiz çıktı canım fetal dna çok şükür sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Alone çok teşekkür ederim bunun için randevu alınmasına gerek var mı raporlar la gitmem yeterli olacak mı ki

Gamzeeboraakin randevu almıyorsunuz ama yine de gitmeden önce genetik bölümünü telefon ile arayıp detaylı bilgi alın. Hangi gün hangi saatlerde olduğunu söylüyorlar kan sulandırıcı kullanıyorsanız onu bırakmanız gerekiyor felan onunla ilgili bilgi veriyorlar

Alone ben birakmadim kuzum saat kaçta vurduğun ve kaçta hapı içtiğin onemli

Gamzeeboraakin siz santrale bağlanın anabilim dalı vs değil. Onlar yonlendiricek randevu için mi sonuç içinmi diye soruyor zaten santeal

qusel 24 saat öncesinde bırakmış olmalısın demişti cnm bana hem iğne hem hap kullanıyorum bende bir gün ara vermiştim işte