Hamilelik nasıl gidiyor, neler aldınız, ne eksikleriniz var postun altında toplanalım 🥰😍🫶🏻
Aralık anneleri toplanalım📌💕🌸💐
😍😍😍
- Düzenlendi
23+2 yim aralik 11 gözüküyor kızlar erken geliyo diyolar haftasından bakalim saha alisveris yapmadım malesef
Merhabalar hanımlar Bende 22+4 Aralık başı yada ortası olur diye düşünüyorum bnm ikinci gebeliğim kızımdan kalan eşyalarımız var cinsiyeti öğrenemedim bi tek ona göre alacaklarım olur erkek olursa diye sadece kişisel bakım ihtiyaçlarını aldım bez pamuk alt açma örtüsü ıslak mendil banyo süngeri falan
Aslanmom1 henüz hiç bir şey almadım ben ya bayada gecikmiş hissediyorum kendimi ama ikinci gebelik zor oluyor kendimi kaldırıp iş bile zor yapıyorum. Bu hafta sonu biraz biraz başlamayı düşünüyorum zaten kızımın beşiği vs var çok fazla bir eksik yok gibi bu sefer haiz kaç haftalıksınız
Deletedmom_115 21+5iz biz de dün detaylı usg vardı her şey çok şükür normal çıkınca baya bir alışverini yaptık. Bir tek beşiği ve hastane süsleri kaldı diyebilirim😂 ilk çocuk olunca biraz hevesli ve aceleci davranılıyor sanırım
Aslanmom1 ilkte bizde öyleydik anlayabiliyorum seni 🤭 bizimde 25 oldu ya Kasım sonu ya aralık başı gelecek bakalım hepimiz sağlıkla kavuşalım
Deletedmom_115 Aminnn🫶🏻