Aslanmom1 bizimde Kasım sonu Aralık başı falan gözüküyor bugün 25+0 iz paşa ne zaman gelmek isterse hayır ile gelsin hepimizin ki 🥰😍 yavaş yavaş başlamayı düşünüyoruz sadece yakinlarimizin aldığı 5 6 zibin falan var 😀 diğer ay artık Beşiktir falan başlıcaz insAllah 😀

Aslanmom1 Allah izin verirse Aralık ortası gözüküyor doğum .21+6 yim .Anne yanı beşiği ,10 kadar zıbın ve yenidoğan kıyafeti aldım 5 parça kadar.İlk kızımdan kalma puset vs. Vardı .Sadece bir alışverişi kaldı odasını da hazırladım miniğimin.😊♥️♥️♥️

23+2 yim aralik 11 gözüküyor kızlar erken geliyo diyolar haftasından bakalim saha alisveris yapmadım malesef

Merhabalar hanımlar Bende 22+4 Aralık başı yada ortası olur diye düşünüyorum bnm ikinci gebeliğim kızımdan kalan eşyalarımız var cinsiyeti öğrenemedim bi tek ona göre alacaklarım olur erkek olursa diye sadece kişisel bakım ihtiyaçlarını aldım bez pamuk alt açma örtüsü ıslak mendil banyo süngeri falan

Aslanmom1 henüz hiç bir şey almadım ben ya bayada gecikmiş hissediyorum kendimi ama ikinci gebelik zor oluyor kendimi kaldırıp iş bile zor yapıyorum. Bu hafta sonu biraz biraz başlamayı düşünüyorum zaten kızımın beşiği vs var çok fazla bir eksik yok gibi bu sefer haiz kaç haftalıksınız

Aslanmom1
            22 olduk aralık ilk haftası dedi doktorum sezeryan olacağı için 2.doğumum henüz birşeyler almış değilim birkaç parça elbise dışında sonlara doğru almayı düşünüyorum evde bekletecek alanım yok direkt alıp koyarım ☺️

Selda_66 Ben çok aceleciyim sanırım beşiği ve hastane süslerimiz kaldı sadece 😂

Deletedmom_115 21+5iz biz de dün detaylı usg vardı her şey çok şükür normal çıkınca baya bir alışverini yaptık. Bir tek beşiği ve hastane süsleri kaldı diyebilirim😂 ilk çocuk olunca biraz hevesli ve aceleci davranılıyor sanırım

Busssx Sağlıkla gelsin inşallah 😍 Ben de 22 haftalık sayılırım doktorum doğum tarih tahmini yapmıyor ya şuan erken diyor. Uygulamaya göre aralık ortası gözüküyor benim de

Aslanmom1 ilkte bizde öyleydik anlayabiliyorum seni 🤭 bizimde 25 oldu ya Kasım sonu ya aralık başı gelecek bakalım hepimiz sağlıkla kavuşalım

Aslanmom1
                    Sizin normal doğum olursa o tarihler olur muhtemelen sezeryan olunca 38 haftanın sonlarında ameliyata giriliyor oğlum da 38+5 de doğdu bakalım sağlıkla gelsinler kış bebekleri nasıl olacak ilk doğumun ağustosun ortasındaydı fenaydı sıcaklar inşallah bu daha kolay geçer ☺️

Busssx Kış bebeği bence çok güzel 😂😍 yazın lohusa olmak da çok zor çünkü. Bizi. Zorunlu sezeryan olabilir muhtemelen

Aslanmom1 bir kere bakıldı onda da pozisyonu uygun değildi özelin de muayene parasi fazla geldi bana detaylida yaptırdım orda zaten söylemiyorlar 😅