Kızlar kanıyor acıyor napabilirim ilaç felan kullananınız var mı kan sulandırıcı kullanıyorum daha çok kanıyor tavsiyeniz var mı

ferhpnar en yakın zamanda doktorunuza sorun bence ben de yaşadım aynı problemi çok zor gerçekten. Bana bir ilaç verdi ama burda ilaç adi verilip kullanabilirsin tarzı yazmayı sevmiyorum. En iyisi doktorunuza sormak, sağlık ocağı da yardımcı olabilir. İlaç harici de kayısı rahatlatmisti beni çok

ferhpnar sıcak su torbası koydum baygı o geçirmişti beni yarım saat koydum ama yanmıycak sekilde oturamıyodum yurumuyodum yolda. Benim sadece kanamadı

Pamuğa zeytin yağı damlatıp sürün düzenli olarak o bölgeye. İlk hamileliğimde doğumdan sonra benimde kocamandı ve oturup kalkamıyordum . Bu şekilde 1 haftada hafifledi.

ferhpnar yaklaşık 2 ay önce bu tarifi deneyip kurtuldum bende 35 haftalık hamileyim bir adet soğanı küçük küçük doğra bir bardak sütle pişir krem haline gelene kadar daha sonra bezin arasına koy ve oraya koy biraz beklet

Nisa_90 deneyeyim bende inşallah iyi gelir teşekkür ederim 🌸

ferhpnar yapar evet ama ben kabızlık yaşadıktan sonra oldum o yüzden kayisi dedim

ferhpnar evet onu bilemiycem bişey diyemem makat çatlağı da olbilir sen eniysi doktora git yrın

Melek3675 deneyeyim iyi gelir inşallah şiş balon gibi birde kanıyor doğumum da yakın napcam bilmiyorum

nur53___ yok yok bildiğiniz basur balon gibi ucu böyle enfeksiyon gibi olmuştu beyaz o patladı sonra kanamaya başladı

ferhpnar
                  Procto-glyvenol / proctolog duruma göre kremi ve ya fitili çok iyi geliyor

ferhpnar aynı durum bende de vardı maalesef oturamıyodum oturunca kalkamıyordum benim geçti inşallah tekrarlamaz doğum da

Melek3675 benim de öyle çok yoğun hissetmiyordum ilk defa böyle oldum bende anlamadım tamam kendini hissettiriyordu ama kanama iltihap gibi ilk defa oldu bende 2 haftaya sezeryan olacağım onda sıkıntı olmaz inşallah birde onun acısını çekmeyeyim