ferhpnar yaklaşık 2 ay önce bu tarifi deneyip kurtuldum bende 35 haftalık hamileyim bir adet soğanı küçük küçük doğra bir bardak sütle pişir krem haline gelene kadar daha sonra bezin arasına koy ve oraya koy biraz beklet

Nisa_90 deneyeyim bende inşallah iyi gelir teşekkür ederim 🌸

ferhpnar yapar evet ama ben kabızlık yaşadıktan sonra oldum o yüzden kayisi dedim

ferhpnar evet onu bilemiycem bişey diyemem makat çatlağı da olbilir sen eniysi doktora git yrın

Melek3675 deneyeyim iyi gelir inşallah şiş balon gibi birde kanıyor doğumum da yakın napcam bilmiyorum

nur53___ yok yok bildiğiniz basur balon gibi ucu böyle enfeksiyon gibi olmuştu beyaz o patladı sonra kanamaya başladı

ferhpnar
          Procto-glyvenol / proctolog duruma göre kremi ve ya fitili çok iyi geliyor

ferhpnar aynı durum bende de vardı maalesef oturamıyodum oturunca kalkamıyordum benim geçti inşallah tekrarlamaz doğum da

Melek3675 benim de öyle çok yoğun hissetmiyordum ilk defa böyle oldum bende anlamadım tamam kendini hissettiriyordu ama kanama iltihap gibi ilk defa oldu bende 2 haftaya sezeryan olacağım onda sıkıntı olmaz inşallah birde onun acısını çekmeyeyim

ferhpnar bn hastaneye gittim krem vermişlerdi ama çok işe yaramıyo benm bebek hemşiresi sölemişti hakiki zeytin yağı pamuga sürp makatına koy iyi geliyo biraz öle beklet demişti bna iyi gelmişti

ferhpnar Sıcak suya otur. Geceden üç beş kuru kayısı ile kuru eriği suya koy sabah aç karnına bunu su ile beraber ye.