asyap önlem amaçlı senklaj olduğu için çok kısıtlamak istemiyor ama denemek de istiyor gidişata göre calismicam.

Ben sizlere katılıyorum 20 dk yol ve sürekli sandalye uzeidnde çok tehlikeli beni korkutuyor keisnlikle çalışmak istemiyorum :(

Huzurluve bende önlem amaçlı olmuştum ve sürekli yatmama rağmen o halde bile 26.haftayı zor gördüm ve bebeğimi kaybettim kesinlikle doktorunuza çalışmak istemediğinizi söyleyin benim doktorum zaten kendisi istememişti çalışmamı

Tomucuk12 suan 15 haftalık 13 te oldum 2.7cm.
      Önceki hamileliğimde 24. Haftada atılmıştı 1.2cm kalmısken. Öyle bir hikayem oldugu için bunda zaten atılacaktı önlem amaçlı.
      Ama 12. Haftada bir baktılar ki yarıya düşmüş zaten

asyap engeksiyon mu oldu kese açılan yere girip patladı mı. Cok üzüldüm bundan korkuyorum

VeraVrea evet enfeksiyondan olduğunu söyledi doktorum serklaj kaynaklı sağolun

VeraVrea korkmayın sizinki öyle olmaz inşallah siz tedbirinizi alın gerisi takdiri ilahi

Huzurluve günde 4 litre su içiyorum sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum sayısını bile bilmiyorum ütüleyip giyiyorum iç çamaşırlarımda yumuşatıcı kullanmıyorum en ufak bi akıntım olduğunda idrar kültürü ve idrar tahlili yaptırıyorum

asyap ben serklaj olalı 14 gün oldu akıntı oluyor normalde de cok akıntım olur hamilelik basından beri vajinal progestan kullandıgım için ekstra akıyor zaten o bunu ayırmak mümkün değil. İnsan ne yaparsam yapayım 26-27 de kaybedebilirim diye düsündükce cok üzücü 😔

VeraVrea öyle düşünmeyin akıntı takibi çok önemli idrarda yanma ağrı varsa bu şekilde de tahlil verebilirsiniz ayrıca ben kötü bi örneğim ileri derece rahim ağzı yetmezliğim var o yüzden de tutmadı serklajım burda tutmuş olan bebeğini sağlıkla kucağına alan bi sürü kişi var annelik zaten hep bi kaybetme korkusu bebeğini doğduktan sonra kaybedenler bile var herkesin hikayesi farklı siz kendinize odaklanın bişey olmaz Allah’ın izniyle 🌸

asyap

asyap tahlilleri nerde yaptırıyorsunuz evden dışarı çıkmaya bile çekiniyorum

Huzurluve ben kendim hemşireyim çalıştığım hastanede yaptırıyorum siz aile sağlığı merkezinden yaptırabilirsiniz ulaşım kolay olur

Yakınındaki aile sağlığı merkezi yapmıyoruz dedi yapmak zorundalar mi normalde bı kriteri mi var

Huzurluve bi kriteri yok diye biliyorum idrar tahlili vermek istiyorum demeniz yeterli olacaktır normalde yapılıyor yapmama sebepleri hakkında bilgim yok maalesef

asyap çok uzuldum basınız sagılsun.. rabbım tekrar kucgınızı doldursun.. serklajın tutmadıgını hemen anlayamadılar mı?

VeraVrea eğer imkanınız varsa çalışmayın. Ne kadar oturarak çalışsanızda mecbur kalıp orda daha çok ayağa kalkmak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sürekli oturmak da sizi rahatsız eder rahim ağzına baskı yapıyor çünkü. Bende serklaj olduğundan beri evden çalışıyorum. Yatarak özellikle. Çok az oturup sonra tekrar yatıyorum o halde ağrılarım çok sık oluyor