VeraVrea yok o süreçte hep yattım hastanede 5 gün kalmıştım taburcu oldum 1 ay boyunca hep yatım, yemeğimi bile yatarak yedim. Sonra kontrolde uzadığını görünce doktorum bir tık daha rahat olabileceğimi söyledi. İnsan yorulunca hemen dikiş kendini hatırlatıyor zaten ağrı, çektirme değişik hissediyodum hemen yatıyodum ama hep yatarak geçirdim diyemem ufak tefek kaçamaklarım oldu. Bu günlere geldik çok şükür. Kısalmamda kasılmalarım sıklaşmaya başladı kontrole gittim öyle öğrendim 20mm düştüğünü şimdi 31+3 ama riskli çiğer geliştirici oldum, artık Allah’ın izniyle yatarak oğlumu beklemeye düşünüyorum inşallah 35-36 haftaları görürüz
Serklaj/Servikal Yetmezlik sonrası çalışmaya dönmek
VeraVrea bana da yukarı dikiş atıldı ama oturmak kesinlikle yasaktı
myangelson merhaba acaba kaç haftalıkken oldunuz kaç mm di uzunluk
VeraVrea kacıncı haftadasın ne zön serklaj oldun kac mm di??
Sevilay2626 20 8mm 2 cm açılma , 21. Hafta 4mm tekrar daha yukarı dikiş atıldı
VeraVrea öyle düşünmeyin akıntı takibi çok önemli idrarda yanma ağrı varsa bu şekilde de tahlil verebilirsiniz ayrıca ben kötü bi örneğim ileri derece rahim ağzı yetmezliğim var o yüzden de tutmadı serklajım burda tutmuş olan bebeğini sağlıkla kucağına alan bi sürü kişi var annelik zaten hep bi kaybetme korkusu bebeğini doğduktan sonra kaybedenler bile var herkesin hikayesi farklı siz kendinize odaklanın bişey olmaz Allah’ın izniyle 🌸
Yakınındaki aile sağlığı merkezi yapmıyoruz dedi yapmak zorundalar mi normalde bı kriteri mi var