sallyt bana da ilk 39 hafta dolmadan almam sezeryana dedi. 37+0 da gittigimde istedigin bi tarih var mi dedi. 24.08.24 olsun guzel tarih dedim. Kabul etti. 38+5 oluyo. Ama bebişkonun boy kilo 1 hafta kadar önde gidiyor. Belki de ondandır
38+2 artık çok fenayım
Sarina98 ahahha güzel tarih degil mi 😂😂 esimin ailesiyle kavga sebebimiz oldu ama değdi bence 😂😂
sallyt bence eder 2 eylülü kabul. Benim 2 eylül tam 40+0 a denk geliyo 😂 24.08.24 dogurayim gitsin dedim
SrpYlmz bende 38+1 ve çarşamba günü sezaryen olcam 🥹
Ben de 38+1 im artık oturmak, yatmak, yürümek çok zor. Karnım geriliyor acıyor baya. Benim de salı sezeryan. Peş peşe doğuruyoruz :))
seddackr evet ağırlaştı baya ve bazen sancı giriyor. Gününü bekliyorum ama baya heyecanlıyım. Heyecan stres endişe hepsi bir arada 🥹
esmaaa1091 bende sancı yok. Dün kontrol vardı kanala da girmemiş bıraksak gelesi yok gibi :) sizin cinsiyet ne
seddackr genel mı belden mı olacak ameliyat ınız
seddackr bizim bebiş kanala da girdi alt tarafta 1 haftadır yoğun bir baskı var. Erkek cinsiyeti. Sizin ne
Tam 38 oldum bugün çatı muayenem var daha doğum şeklimiz belli değil kısmetse bugün olacak bakalım normal istiyorum kilo olarak biraz önde umarım olur arada alt tarafıma iğne batar tarzda ağrı giriyor bugünde regl olmadan önce belim yanar tarzda ağrırdı öyle ağrı giriyor doğum belirtisi mi bilemiyorum