Kaderozy Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah kolay doğumunuz olur. Darısı benim başıma inşallah

Gizem9688 isteğe bağlı zorla normal doğum istiyorum pozisyonu makat geliş suniyle başlatalım dedim asla kabul etmiyor bu gidişle bende 5 gün sonra gittiğimde sezaryen günü verecek 2 eylül isteyeceğim 39+4 oluyo vermezse 28 ağustosa alıcam bakalım hayırlısı 🥲😂

sallyt bana da ilk 39 hafta dolmadan almam sezeryana dedi. 37+0 da gittigimde istedigin bi tarih var mi dedi. 24.08.24 olsun guzel tarih dedim. Kabul etti. 38+5 oluyo. Ama bebişkonun boy kilo 1 hafta kadar önde gidiyor. Belki de ondandır

Gizem9688 bende de öyle, oturup kalkamıyorum. Kadınlar 41 haftada nasıl gezdiriyorlar anlamış değilim

Sarina98 ahahha güzel tarih degil mi 😂😂 esimin ailesiyle kavga sebebimiz oldu ama değdi bence 😂😂

Gizem9688 ay iyi barii 39 dolmadan almıyosa 2 eylülü kabul eder yoksa 30 ağustosta doğurtmak zorunda kalcak çalışıyo mu o gün bilmem 😂

Sarina98 38+1 im ve çok fenayım
          bu pazartesi günü sezeryan olacağım ama artık tahammülüm kalmadı ne yatmak kolay ne oturmak ne ayakta durmak herşey çok zor 😶 az kaldı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin ♥🙏

sallyt bence eder 2 eylülü kabul. Benim 2 eylül tam 40+0 a denk geliyo 😂 24.08.24 dogurayim gitsin dedim

seddackr evet ağırlaştı baya ve bazen sancı giriyor. Gününü bekliyorum ama baya heyecanlıyım. Heyecan stres endişe hepsi bir arada 🥹

esmaaa1091 bende sancı yok. Dün kontrol vardı kanala da girmemiş bıraksak gelesi yok gibi :) sizin cinsiyet ne