Sarina98 39haftada inşAllah sezeryanımız var. Ben artık çok kötüyüm, taşıyamıyorum sanki. Belim karnım heryerim acıyor. (Allah isteğen herkese bu duyguyu tattırsın, amin) Sizde durumlar nasıl? Yemek yiye biliyormusunuz mesela? Ben artık onu da yapamıyorum. 😐
Kaderozy Sarina98 ben şuan 38+0 bugün yatış yaptım yarın sabaha doğum olacak inşallah darısı size olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin🙏❤️
SrpYlmz Sarina98 38+1 im ve çok fenayım bu pazartesi günü sezeryan olacağım ama artık tahammülüm kalmadı ne yatmak kolay ne oturmak ne ayakta durmak herşey çok zor 😶 az kaldı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin ♥🙏
Derinmom Sarina98 ben de çok fenayım 27 ağustosta sezeryan günü verdi doktor ama zaman geçmiyor sanki. ne ayakta durabiliyorum , ne bisey yapabiliyorum. belim kasıklarım bacaklarım ağrıyor. geceleri sıcaktan uyuyamıyorum bir anda sıcak basması geliyor vantilatör açıyorum oda basımı ağrıtıyor 😂 nefesim daralıyor aldıgım nefes yetmiyor. ilk kızım ocakta dogmustu hiç ben hamilelik yasamamısım diyorum yazın çok zormuş hamilelik
Moonfaced Sarina98 40+5 im bebek hala gelmiyor tek sıkıntım uyku on kere dönüyorum karnımdan dolayı da dönmek meşakkatli olduğu için sorun yaşıyorum
sallyt Gizem9688 inşallah iyi bi dikiş yapıyodurr Melih hoca benimde sezaryene döndü gibi bebek yan duruş olduğu için daha kontrole gitmedim 5 gün sonra 37+5 olcağım ama çok korkuyorum🥲
Sarina98 Gizem9688 bende de öyle, oturup kalkamıyorum. Kadınlar 41 haftada nasıl gezdiriyorlar anlamış değilim
fundanuresat Gizem9688 aynı haftadayız gerçekten geceleri çok zorlanıyorum artık sizin gibi inşallah 6 gün sonra doğum yapacağım 🙏
Gizem9688 sallyt valla hastanede eli en iyi doktor oymuş. Öyle demislerdi. Biz istege bagli sezeryan istedik bebek pozisyonu iyi yoksa doğursam doğar 😂
sallyt Gizem9688 isteğe bağlı zorla normal doğum istiyorum pozisyonu makat geliş suniyle başlatalım dedim asla kabul etmiyor bu gidişle bende 5 gün sonra gittiğimde sezaryen günü verecek 2 eylül isteyeceğim 39+4 oluyo vermezse 28 ağustosa alıcam bakalım hayırlısı 🥲😂
Elaydaaaa Kaderozy Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah kolay doğumunuz olur. Darısı benim başıma inşallah
Gizem9688 sallyt bana da ilk 39 hafta dolmadan almam sezeryana dedi. 37+0 da gittigimde istedigin bi tarih var mi dedi. 24.08.24 olsun guzel tarih dedim. Kabul etti. 38+5 oluyo. Ama bebişkonun boy kilo 1 hafta kadar önde gidiyor. Belki de ondandır
sallyt Gizem9688 ay iyi barii 39 dolmadan almıyosa 2 eylülü kabul eder yoksa 30 ağustosta doğurtmak zorunda kalcak çalışıyo mu o gün bilmem 😂
Gizem9688 Sarina98 ahahha güzel tarih degil mi 😂😂 esimin ailesiyle kavga sebebimiz oldu ama değdi bence 😂😂
Gizem9688 sallyt bence eder 2 eylülü kabul. Benim 2 eylül tam 40+0 a denk geliyo 😂 24.08.24 dogurayim gitsin dedim
seddackr SrpYlmz esmaaa1091 Ben de 38+1 im artık oturmak, yatmak, yürümek çok zor. Karnım geriliyor acıyor baya. Benim de salı sezeryan. Peş peşe doğuruyoruz :))