İdrarda protein pozitif 21+6 günlük hamileyim kızlar ne olacak şimdi 😭😭
İDRARDA PROTEİN POZİTİF ÇIKMASI
- Düzenlendi
Tansiyonun nasıl birde idrar yolu enfeksiyonun var mı canım
Gayearasatalay 31+4 um hala aynı bnmde
Canım kaçıncı haftada başladı bu pozitiflik benim çok erken sabahtan beri ağlıyorum ya 😭😭
Gozde0207 tansiyon 12/8 çıkıyor canım
Gozde0207 idrar yolu enfeksiyonum da var ne olacak şimdi
Sakın ol canım. Aynı şey başıma geldi bazen tanıştığı olabiliyor . Bir hafta sonra tekrar tahlil verdim normal çıktı . Tansiyonunu kontrol et çıkmazsa sorun olmaz içini ferah tut
Dikkat etmeye hemen başlarsan düzeltebilirsin. Bende de tansiyonla beraber çıkmıştı. Bir hafta sonra düzelttim. Tansiyonum hala sınırda ama protein kaçağı gitti. Çok yorulduğum, çok denize girdiğim, çok ayakta kaldığım, ne yediğime dikkat etmediğim hafta protein kaçağı çıkmıştı. Güneşte dışarı çıkma, kendini yorma
Başka şeyler de vardır araştır. Dikkat edince gerçekten düzelebiliyor
Catcad bende kilolu bir gebeyim hiç dikkat etmeden mayomu değiştirmeden devamlı denize girdim tuza da dikkat etmedim turşu vs yedim bunları düzeltirsem geçer mi 🙏🙏🙏biraz yüreğime su serptiniz
Benimcanimoglum_55 canım nasıl bir yol izledim nasıl düzene girdi inan böyle mesaj görünce çok mutlu oldum sabahtan beri ağlıyorum 😭
Gayearasatalay Canım, benim de öyle çıktı. İdrar yolu enfeksiyonum olduğu için ondan kaynaklı olabilir dedi. Tansiyonun yukselmedigi sürece sorun olacağını sanmıyorum. İçini ferah tut ♥️
yokusbebek canım çok teşekkür ederim idrar yolu enfeksiyonum da çok var çok teşekkür ederim gerçekten 🥹🥹💖💖
Gayearasatalay
Geçebilir benim geçti. Ben de 93 kiloyum. Deniz de tansiyon yükseltiyor. Hem güneş, hem cilt tuzu emiyor.
Ödemlerim de bu çok yorulduğum hafta çıktı ve inmiyorlar.
Ben erken doğumdan çok korktum. Artık ne denize giriyorum, ne dışarı çıkıyorum. Tuzlu da yemiyorum. İki ay olacak neredeyse her hafta tahlil veriyorum. protein kaçağı çıkmadı. Sana önerebileceğim bunlar. İnşallah atlatırsın 😌
Gayearasatalay merhaba , tansiyon takibi yapmayı ihmal etmeyin. Ama korkmayın da benim gebeliğimin başından beri idrar protein pozitif geliyor. Başlarda çok kafaya taktım gebelik zehirlenmesi vs den korktum. Ama Allah’a şükür öyle birsey olmadı. Gebelik zehirlenmesi için tansiyon ödem ve protein kaçağı bir arada saptanması gerekiyormuş
Gayearasatalay merhaba eleştirmek gibi anlamayın ama hem enfeksiyonunuz varmış hemde denize girmişsiniz biraz dikkatli olmanız lazım sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Catcad canım güzel önerilerin için çok teşekkür ediyorum🙏 bundan sonra ne tuzlu yiyeceğim ne de denize gireceğim her şeye dikkat edeceğim 💖
Tgbashnn enfeksiyonum olduğunu bilmiyordum o ara idrar tahlili yaptırmamıştım öyle olduğunu bilsem girer miydim 🥹
GlyEylul
Bundan sonra bunlara çok çok dikkat edeceğim canım tuzlu asla yemeyeceğim eve tansiyon cihazı da alayım kendimi ölçeyim devamlı teşekkür ederim bilgilendirmen için çok mutlu oldum 🙏🥹 bir kaç kez tansiyonum yüksek çıkmıştı ama genel olarak aralığı 12/8 çıkıyor
- Düzenlendi
Gayearasatalay evet evet mutlaka al omron marka tercih edebilirsin🍀 bir de kafana takma ben başlarda çok takıldım ondan da insanın tansiyonu yükseliyor biraz