GlyEylul çok çok teşekkür ediyorum sabahtan beri ağlıyordum inanın , sayenizde rahat uyacağım 🙏 önerdiğiniz markayı da yarın medikallerden gidip alacağım hemen
İDRARDA PROTEİN POZİTİF ÇIKMASI
Gayearasatalay eczanelerde de bulabilirsiniz😊🍀 üzülmeyin bol bol su için 3 litrenin altına düşmeyin,ztn doktorunuz da sık idrar takibi ister takip eder 😊
Gayearasatalay enfeksiyondan çeken biri olarak olsada olmasada öyle yerlere gitmeyi düşünmem olmuş artık strese sokma kendini
Gayearasatalay bende kilolu bir gebeyim gecen ay denize gittim mikrop kaptım ve enfeksiyon oluştu onunla beraber idrarda protein çıktı doktorum idrar yolu enfeksiyonunu bi temizliyelim bol su iç ve tuz ekmek makarna pilavı kes dedi 1 hafta bunları yaptm protein ile birlikte enfeksiyon geçti tansiyon takibi yap sürekli olarak 14/9 olmasın
Gayearasatalay öncelikle sakin olun idrarda protein pozitif olması tek başına birşey ifade etmez bunun değeri önemli +, ++, +++ şeklinde gözükmesi gerekiyor sizinki hangisi. Tek yada iki artiysa korkmayın bu enfeksiyondan kaynaklanıyor demektir gebelik zehirlenmesiyle pek bir alakası olmaz
Gayearasatalay size önerim diyet benm 9hafta da çıktı sıkı diyet yaptım 34+6tekrar yapıldı protein kaçağım.yoktu çok dikkat edin
Canım aynı haftalarda bende de pozitif çıktı. Kahrettim kendimi. Ağlamaktan perişan oldum. Ama boşuna üzmüşüm kendimi de bebeğimi de. Tansiyon yükselmediği sürece problem yok dedi doktor. Tahlili 2 defa daha 1 hafta arayla tekrarladık. Negatif çıktı. Tansiyonun da yükseliyorsa tuzlu yemeyi kesip, sağlıklı beslenip, akşamları da yarım saat yürüyüşe çıkarsan her şey yoluna girer🙏
Dagdelen canım senin de 22 hafta da mı çıkmıştı inan dünden beri ağlamaktan helak oldum nefes alamıyorum ya bebeğime bir şey olursa diye çünkü ona çok bağlandım 😭😭😭 nasıl bir diyet uyguladın bana da anlatır mısın o kadar korkuyorum ki
Cihangir09 sadece pozitif yazıyor başka bir şey yazmıyor protein pozitif sağlık ocağındakinde de lökasit + ketan ++ enfeksiyonum vardı ondan kaynaklı olabilir mi
Ebrunn_trn ne gibi bir beslenme programı uyguladınız ben bşr de kilolu gebeyim o kadar korkuyorum ki hiç kilo almadım genellikle dikkat ettim ama turşu vs hep yedim buna dikkat etmedim
Gozde0207 canım bende uygulayacağım antibiyotik kullanmama rağmen geçmedi enfeksiyonum anlayamıyorum nedenini hala var vücudumda ama sanırım ben enfeksiyonu çok geç fark ettim o yüzden şimdi bir sorunun yok dimi 🙏 hemen bir tansiyon cihazı alayım
Gayearasatalay canım lütfen korkutma kendini bende 1.5 haftadır yaşıyorum şuan 11+6yım düşün bayağı erken. Doktorum bu aylarda normal korkmana gerek yok dedi antibiyotik başlattı önce toz içtim geçmedi şimdi hap verdi. 7.aydan sonra sıkıntı oluyo genelde dedi. Bol su iç diyolar
Gayearasatalay birde sürekli tansiyon ölç dedi düşük çıkıyo o da. Genelde çoğu gebe yaşıyomuş önemli olan ellerin ayakların şişiyo mu, tansiyonun yüksek mi bunlara dikkat et o zaman biraz riskli sanırım. Kendinide strese sokma iyi düşün. Bugünlerde geçecek Allahın izniyle
Gecen ay pozitif cıktı tuzu hafif kestim şimdi verdim negatif olmus tansiyonum genelde hep normal yani
Nezahatozen ay çok şükür canım ben de tuzu kestim hemen yani salça falan yemem gerek mi bilmiyorum ama inşallah benim de negatife döner
kedilibebeli canım bugün hemen gidip medikalden bir tansiyon cihazı alacağım umarım bu süreci ikimiz de en iyi şekilde atlatır bebikolarımızı sağlıcakla kucağımıza alabiliriz çok çok dikkat edicem bundan sonra 🥹🥹
kedilibebeli inan hiç daha el ayak şişmesi yaşamadım inşallah da yaşamam şu çok içmeye çalışıyorum nefret etsem de
Gayearasatalay amiiiin inşallah canım 🤲🏻💖
Gayearasatalay tansiyonunuz yüksek değilse korkmayın. Benim de pozitif çıkmıştı ve doktor eğer tansiyonun iyiyse korkulacak bir durum yok idrar yolu enfeksiyonu buna sebep olmuş olabilir demişti. Birkaç saat sonra tekrar idrar verdiğimde protein negatif çıkmıştı şaşırmıştık. Siz de dilerseniz testi tekrarlayın
Gayearasatalay benim +3 çıktığı halde doktorum gayet sakin bol su iç dedi. İdrar yolu enfeksiyonu buna sebep olabiliyor demişti ve ben hala sadece su içiyorum ilaç falan.ç vermedi. Önümüzdeki ay tekrar tahlil yapacağız