Yaklaşık 2 yıldır olmuyor hiçbir sebep yok, ilk defa ovülasyon testi yaptım ama onda da pik göremedim iyice canım sıkıldı, 31’i pikdir inşallah yoksa hiç yumurtlayamıyor muyum ama kaç tane doktora bakındım hiçbiri bunu anlamaz mıydı ?

Hayır öyle düşünmeyin saatlerde stabil kalmadıysanız kaçırmış olabilirsiniz mesela 31 inde testi sabah yaptıysanız akşam yumurtlamış olabilirsiniz

bebegimolacak 31 temmuzda pik olmuş, herkesin aşırı koyulukta olmak zorunda değil, bu hormonun salgılanmasıyla ilgili birazda ama yumurtlamanız olmuş, değerlendirdiyseniz geriye beklemek kalmış, gönlünüzden geçen nasip olsun inşallah 💕

Musel ya işte bazıları hayır diyor ama o günlerde çok akıntım vardı acaba diyorum pik miydi

minnosbirkiz evet 30nda 2snde 3nde değerlendirdik o aralarda ciddi bir akıntım vardı yumurta akı gibi sonra da bitti gitti

bebegimolacak 80/90 gün hiç pik görmediğimi bilirim stres yapma lütfen misal ben çok geç yumurtlarım yani adetin 23/24/25 i gibi geçen ay 27.gün yumurtlama yakaladım şeninde öyle olabilir

Kubraylvc neden peki olmaz bu yumurtlama işi, doktorlar hep muayene ettiğinde hiç sorun yok diyolar daha ömce gördüler yumurta büyüdü çatladı falan dedi yani

bebegimolacak canımcım her ay muhakkak yumurtlama olacak diye bişey yok demişti doktorum yani illa o ay olacak diye birşey yok ve dediğim gibi adete kadar teste devam et 3 gebeliği de bu testlerle kaldım o kadar yaptım ki 🫣

Her ay çatlama olmayabiliyor. Adetin 3.gününden itibaren yumurtlama masajı yapabilirsin yardımcı oluyormuş yumurtlama görünce bırakacakmışsın. Youtube yaz var canım. Bir gebenin günlüğünde

canım bana da 31inde yumurtlama olmus gibi geldi. o günü ve sonraki 2-3 günü değerlendirdiysen dert etme bekle bakalım