Sedoshh 1 hafta kaldı reglime eğer regl olursam kii inşşallaaah olmam, o zaman başlıcam o masaja da
Ovülasyona başladığıma pişman oldum
bebegimolacak resım kuruduğu için net bu görüntüyle denilmez ama muhtemelen ogün olmuş olabilir zaten oysa eğer gebelik testı de yapabilirsin
Kubraylvc 1 hafta var regliye o yüzden yapmıyorum negatif görürsem yine paramprça olcam
bebegimolacak inşalah olmazsın cnm. Ovülasyon çok önemli bişe değil aslında gün aşırı ilişkiyle kaçırmamış olunuyo ama senin pik olmaması yumurta büyümemesiyle alakalı olabilir onu bi doktor takibinde olsan daha iyi anlarsın burda daha çok strese giriyorsun dikkatimi çekti kendini üzüyorsn
Sedoshh kuzum evet yoruldum artık nisanda kürtaj da oldum, doktorlar da bişey yok diyor çıkmaza girdim iyice
Yumurtlama dönemince akıntı olur beyaz sümüksü akıntıda çatlama belirtisidir ben ovulasyon takip etmiyorum ancak bel aprısı ve akıntıdan yumurta dönemi olduğunu anlıyorum çatlama içinde o dönem havuç yiyin bol bol çatlamaya yardımcı oluyor
bebegimolacak ben şunu anladım bu testler kafa karıştırıyor resmen . Gün aşırı ilişki ideal
bebegimolacak merhabalar , her kadın her ay yumurtlamak zorunda değildir bazı aylar adet olsak bile yumurtlama gerçekleşmemiş olabiliyor yani bu ay da sizin için belki böyledir özellikle pkolu kadınlarda yumurtlama senede sadece 2 kez bile yaşanabiliyor 🥲 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Cihangir09 ama doktorlar bunu anlamaz mıydı
bebegimolacak 31’inde olmuş canım, bende ovülsyon testiyle hamile kaldım şuan 4+5 hamileyim, benimde ovülasyon testim aynı bu şekilde çıkmıştı değerlendirdim.Yani çok koyu renkler olmuyor herkeste diğer günlerden koyu çıktığı günleri değerlendir.
Tgb_smh yaaaaa ay hadi darısı bana inşallaah, sizde sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻
bebegimolacak Femometer uygulaması kullanabilirsiniz, umarım işinize yarar 🙏🏻
elifbsraaa1 onu indirdim beceremedim bi türlü
bebegimolacak 31i olduğunu düşünmüyorum yediğinizle alakalı da yüksek çıkabiliyor söylediğim programa kaydetmeyi deneyin o size %lik oranla tahmin ediyor
elifbsraaa1 ama akıntı fazlaydı ben de ondan düşünüyorum
bebegimolacak canım sabah bir kere tuvaletimi yapıyorum sonra su içiyorum 2 saat hiç birşey yiyip içmiyorum testi yapıyorum. Müsait değilsem öğlen yemekten 2 saat sonra ama 2 saat birşey yiyip içmemelisin bu çok önemli ve aynı saatler olması lazım bende öyle değil tabi çalıştığım için yapamıyorum. Program çok basit sana link bulursam atayım videosunu tahminleri iyiymiş bende ilk defa deniyorum hergün hemen fotosunu yüklüyorum
elifbsraaa1 kuzum bende hep saat 14 de içmeyi bırakıyoru. 16 da testi yapıyorum
bebegimolacak adet bittikten 1 gün sonra yüksek çıktığını düşünüyordum ama %45 dedi, bugüne %80 yüksek diyor ikisi aynı gibiydi ama daha koyu algıladı bugün. Yarın doruk olmasını bekliyorum %200 olunca yumurtlama oluyormuş
Bunu izler misin canım güzelce anlatmış bende bu videodan öğrendim uygulamayı
elifbsraaa1 yaaa çok teşekkür ederim kuzum bakıyorum hemen