Bensutndmr hep saat 16.00 da yaptım testleri🥹
Ovülasyona başladığıma pişman oldum
minnosbirkiz evet 30nda 2snde 3nde değerlendirdik o aralarda ciddi bir akıntım vardı yumurta akı gibi sonra da bitti gitti
bebegimolacak 80/90 gün hiç pik görmediğimi bilirim stres yapma lütfen misal ben çok geç yumurtlarım yani adetin 23/24/25 i gibi geçen ay 27.gün yumurtlama yakaladım şeninde öyle olabilir
Kubraylvc neden peki olmaz bu yumurtlama işi, doktorlar hep muayene ettiğinde hiç sorun yok diyolar daha ömce gördüler yumurta büyüdü çatladı falan dedi yani
bebegimolacak o zaman yumurta atmışsın canım
bebegimolacak canımcım her ay muhakkak yumurtlama olacak diye bişey yok demişti doktorum yani illa o ay olacak diye birşey yok ve dediğim gibi adete kadar teste devam et 3 gebeliği de bu testlerle kaldım o kadar yaptım ki 🫣
Kubraylvc peki sizce 31i pik midir o ara çok akıntım da oldu
Zarifokur o ne demek
Her ay çatlama olmayabiliyor. Adetin 3.gününden itibaren yumurtlama masajı yapabilirsin yardımcı oluyormuş yumurtlama görünce bırakacakmışsın. Youtube yaz var canım. Bir gebenin günlüğünde
bebegimolacak yumurtlamışsın yanı
canım bana da 31inde yumurtlama olmus gibi geldi. o günü ve sonraki 2-3 günü değerlendirdiysen dert etme bekle bakalım
ebru30 inşallah öyledir🥹
Sedoshh 1 hafta kaldı reglime eğer regl olursam kii inşşallaaah olmam, o zaman başlıcam o masaja da
bebegimolacak resım kuruduğu için net bu görüntüyle denilmez ama muhtemelen ogün olmuş olabilir zaten oysa eğer gebelik testı de yapabilirsin
Kubraylvc 1 hafta var regliye o yüzden yapmıyorum negatif görürsem yine paramprça olcam
bebegimolacak inşalah olmazsın cnm. Ovülasyon çok önemli bişe değil aslında gün aşırı ilişkiyle kaçırmamış olunuyo ama senin pik olmaması yumurta büyümemesiyle alakalı olabilir onu bi doktor takibinde olsan daha iyi anlarsın burda daha çok strese giriyorsun dikkatimi çekti kendini üzüyorsn
Sedoshh kuzum evet yoruldum artık nisanda kürtaj da oldum, doktorlar da bişey yok diyor çıkmaza girdim iyice
Yumurtlama dönemince akıntı olur beyaz sümüksü akıntıda çatlama belirtisidir ben ovulasyon takip etmiyorum ancak bel aprısı ve akıntıdan yumurta dönemi olduğunu anlıyorum çatlama içinde o dönem havuç yiyin bol bol çatlamaya yardımcı oluyor
bebegimolacak ben şunu anladım bu testler kafa karıştırıyor resmen . Gün aşırı ilişki ideal
bebegimolacak merhabalar , her kadın her ay yumurtlamak zorunda değildir bazı aylar adet olsak bile yumurtlama gerçekleşmemiş olabiliyor yani bu ay da sizin için belki böyledir özellikle pkolu kadınlarda yumurtlama senede sadece 2 kez bile yaşanabiliyor 🥲 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin