bebegimolacak Yaklaşık 2 yıldır olmuyor hiçbir sebep yok, ilk defa ovülasyon testi yaptım ama onda da pik göremedim iyice canım sıkıldı, 31’i pikdir inşallah yoksa hiç yumurtlayamıyor muyum ama kaç tane doktora bakındım hiçbiri bunu anlamaz mıydı ?
Cihangir09 bebegimolacak merhabalar , her kadın her ay yumurtlamak zorunda değildir bazı aylar adet olsak bile yumurtlama gerçekleşmemiş olabiliyor yani bu ay da sizin için belki böyledir özellikle pkolu kadınlarda yumurtlama senede sadece 2 kez bile yaşanabiliyor 🥲 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Mevlude998 bebegimolacak saat önemli bence bir çoğu öğle vakitlerinde yapıyor. Sabah ilk idrarınız değil ikinci idrarınızla deneyin. Ve o süre zarfında su ve gıda tüketmeyin. Su içmezsek sabah sabah ikinci idrar nasıl olacak demeyin oluyor 1-2 saat bekleyin
Mevlude998 bebegimolacak laboquick markasını kullanmıştım ben ilk kullanmamla hamile kaldım çok şükür. Dediğim gibi ben sabah uyguluyordum öğlen değil. Sonuç daha doğru gösteriyor. Ayrıca 2. Çizgiyi hafif koyu gördüğünüz zaman akşamında tekrarlayın testi.
minnosbirkiz bebegimolacak 31 temmuzda pik olmuş, herkesin aşırı koyulukta olmak zorunda değil, bu hormonun salgılanmasıyla ilgili birazda ama yumurtlamanız olmuş, değerlendirdiyseniz geriye beklemek kalmış, gönlünüzden geçen nasip olsun inşallah 💕
bebegimolacak Musel ya işte bazıları hayır diyor ama o günlerde çok akıntım vardı acaba diyorum pik miydi
Bensutndmr Hayır öyle düşünmeyin saatlerde stabil kalmadıysanız kaçırmış olabilirsiniz mesela 31 inde testi sabah yaptıysanız akşam yumurtlamış olabilirsiniz
bebegimolacak minnosbirkiz evet 30nda 2snde 3nde değerlendirdik o aralarda ciddi bir akıntım vardı yumurta akı gibi sonra da bitti gitti
Ybvvv bebegimolacak Ben 31 inde olduğu koyulukta olan yumurtlamayla hamile kaldım. Siz en koyu günleri değerlendirin.
Kubraylvc bebegimolacak 80/90 gün hiç pik görmediğimi bilirim stres yapma lütfen misal ben çok geç yumurtlarım yani adetin 23/24/25 i gibi geçen ay 27.gün yumurtlama yakaladım şeninde öyle olabilir
bebegimolacak Kubraylvc neden peki olmaz bu yumurtlama işi, doktorlar hep muayene ettiğinde hiç sorun yok diyolar daha ömce gördüler yumurta büyüdü çatladı falan dedi yani
Kubraylvc bebegimolacak canımcım her ay muhakkak yumurtlama olacak diye bişey yok demişti doktorum yani illa o ay olacak diye birşey yok ve dediğim gibi adete kadar teste devam et 3 gebeliği de bu testlerle kaldım o kadar yaptım ki 🫣
Kubraylvc bebegimolacak resım kuruduğu için net bu görüntüyle denilmez ama muhtemelen ogün olmuş olabilir zaten oysa eğer gebelik testı de yapabilirsin
Sedoshh Her ay çatlama olmayabiliyor. Adetin 3.gününden itibaren yumurtlama masajı yapabilirsin yardımcı oluyormuş yumurtlama görünce bırakacakmışsın. Youtube yaz var canım. Bir gebenin günlüğünde
bebegimolacak Sedoshh 1 hafta kaldı reglime eğer regl olursam kii inşşallaaah olmam, o zaman başlıcam o masaja da
ebru30 canım bana da 31inde yumurtlama olmus gibi geldi. o günü ve sonraki 2-3 günü değerlendirdiysen dert etme bekle bakalım