Minnakbiri ay inşallah çiçeğim ya rabbim yardımcın olsun
Sızıntı şeklinde su gelmesi
Zeyy05 canım kac haftalıksın mantar veya engelsıyın gecırdın mı su ara ılac kullandın mı?
Zeyy05 kuzum enfeksıyonda su gıbı akıntı yapıyor oda olabılır ama haftan ılerıymıs suda olabılır tabı
Zeyy05 benim öyle olmuştu sabaha karşı doğuma gittik anlamaman imkansız tutamiyorsun zaten bacaklarından akar
Zeyy05 bende fitil kullanmıstım onunda su gıbı akıntı yaptıgını söledıler
Zeyy05 sızındı şeklinde geldi turnusol kağıdıydı heralde Dr iç çamaşırıma yerleştirmemi öyle takip etmemi söyledi ve evet sızıntıydı kızım üstten keseyi patlatmıştı 34+5 de acil sezeryan a alındım
Betul_ela0 ben gittim de yok bebekten değilmiş enfeksiyonmus bı de açılma vs de yoktu
- Düzenlendi
Zeyy05 sizi korkutmak istemem ama benimde böyle sızıntı şeklinde suyum geliyordu çok önemsememiştim su gelse bir anda gelir diye düşündüm böyle böyle suyum bitmiş acil doğuma alındım mutlaka doktora görünün
Prensesannesibir yok korkutmak değil deneyiminizi aktariyosunuz sonuçta gittim başka doktor vardı benim doktorum izinde o da alttan muayene yaptı önce ultrason da bebeğin suyuna baktı iyi gayet dedi sonra alttan muayene ile bana baktı enfeksiyon bu su değil dedi
Prensesannesibir merhaba biraz zaman geçmiş ama araştırırken gördüm miktarı nasıldı acaba ve devamlı mı geliyordu benim böyle bir tatlı kaşığı kadar genelde ayaktayken geliyor da çok endişeliyim
Sevilay2626 her lavaboya gitmeme şu vardı ama ben ter diye düşünmüştüm havalar sıcak olduğu için şu gelirse bir anda gelir diye biliyordum tabi yanlış bilgi sizin dediğimizi gibiiydi bebeğim ölmek üzereymiş iki haftada suyum öyle azalmış yani kontrol için gittim açık doğuma alındım