Selam kızlar aranızda hiç sızıntı şeklinde suyu gelip hastaneye giden oldu mu 🤔
Sızıntı şeklinde su gelmesi
Zeyy05 ben de bi 15 gün önce şüphelendim doktora gittim test yapmadı ama suyu iyi demişti hala devam ediyor yarın tekrar gideceğim çok endişeleniyorum ben de burada bekleyeyim 🥹
Minnakbiri bnm arkadaşımn ikinci bebeği öyle oldu, sürekli suyum geliyo diyip duruyo du hatta eşi , kaciriyorsn fln demiş. Hastahanede kontrolden snra eve yollamışlar durumu fark edincece direk yatış verdiler gittiği yere kadar diyw
Minnakbiri yaa çiçeğim kaç haftalıksın
Zeyy05 21 olacağım yarın nasipse az az su gibi geliyo inşallah bebeğin suyu değildir
Minnakbiri yaaa erkenmis doktoruna yazdın mı kuzum ben 37+1 olduğum için artık doğum gelmiş olabilir kafasındayim
Zeyy05 evet haberi var ama izinde ben de devlet hastanesinde bi doktordan rica ettim yarın çağırdı 2 haftadır gelen bebeğin suyu olsaydı kaybederdin dedi bakalım inşallah akıntıdır
Minnakbiri ay inşallah çiçeğim ya rabbim yardımcın olsun
Zeyy05 canım kac haftalıksın mantar veya engelsıyın gecırdın mı su ara ılac kullandın mı?
Zeyy05 kuzum enfeksıyonda su gıbı akıntı yapıyor oda olabılır ama haftan ılerıymıs suda olabılır tabı
Zeyy05 benim öyle olmuştu sabaha karşı doğuma gittik anlamaman imkansız tutamiyorsun zaten bacaklarından akar
Zeyy05 bende fitil kullanmıstım onunda su gıbı akıntı yaptıgını söledıler