• Gebelik
  • Sızıntı şeklinde su gelmesi

17102017 ay çözemedim iki gün önce kontrolüm vardı doktorum da suyu çok iyi dedi

Zeyy05 21 olacağım yarın nasipse az az su gibi geliyo inşallah bebeğin suyu değildir

Minnakbiri yaaa erkenmis doktoruna yazdın mı kuzum ben 37+1 olduğum için artık doğum gelmiş olabilir kafasındayim

Zeyy05 evet haberi var ama izinde ben de devlet hastanesinde bi doktordan rica ettim yarın çağırdı 2 haftadır gelen bebeğin suyu olsaydı kaybederdin dedi bakalım inşallah akıntıdır

Zeyy05 ilk hamileliğimde oldu , akşama kadar devam etmişti, akşam gitmiştim bebeğin enfeksiyon kapma riski oluşuyormuş bu durumda antibyotik başlamamız gerekiyor demişlerdi yatış yapmıştık , antibyotik vermişlerdi ertesi günde suni sancı ile doğum gerçekleşti.

Zeyy05 canım kac haftalıksın mantar veya engelsıyın gecırdın mı su ara ılac kullandın mı?

Tomucuk12 37+1 im sadece kan ilaçları bı ara enfeksiyon yüzünden şase vs kullandım ama 1 ay önceydi nerdeyse

Zeyy05 kuzum enfeksıyonda su gıbı akıntı yapıyor oda olabılır ama haftan ılerıymıs suda olabılır tabı

Zeyy05 benim öyle olmuştu sabaha karşı doğuma gittik anlamaman imkansız tutamiyorsun zaten bacaklarından akar

Zeyy05 bende fitil kullanmıstım onunda su gıbı akıntı yaptıgını söledıler

Tomucuk12 yaaa bu arada şey doktora gittim ben alttan muayene yaptılar ilk kez ondan sonra inanılmaz kasılma sancı oldu çok zor yürüdüm yani açılma yokmuş Dr enfeksiyondan dedi ama nst de sancılarım tavan yapti yine bi şey yok dedi

Zeyy05 Ayy az kalmıştır senin eli kulağındadır 😍🌸

Zeyy05 sızındı şeklinde geldi turnusol kağıdıydı heralde Dr iç çamaşırıma yerleştirmemi öyle takip etmemi söyledi ve evet sızıntıydı kızım üstten keseyi patlatmıştı 34+5 de acil sezeryan a alındım

Betul_ela0 ben gittim de yok bebekten değilmiş enfeksiyonmus bı de açılma vs de yoktu

Zeyy05 bende de dün oldu suyu normal sancım da yoktu geri döndüm eve