Minnakbiri Zeyy05 ben de bi 15 gün önce şüphelendim doktora gittim test yapmadı ama suyu iyi demişti hala devam ediyor yarın tekrar gideceğim çok endişeleniyorum ben de burada bekleyeyim 🥹
Esengul- Zeyy05 ilk hamileliğimde oldu , akşama kadar devam etmişti, akşam gitmiştim bebeğin enfeksiyon kapma riski oluşuyormuş bu durumda antibyotik başlamamız gerekiyor demişlerdi yatış yapmıştık , antibyotik vermişlerdi ertesi günde suni sancı ile doğum gerçekleşti.
-MinikveAnnesi- Zeyy05 benim öyle olmuştu sabaha karşı doğuma gittik anlamaman imkansız tutamiyorsun zaten bacaklarından akar
17102017 Minnakbiri bnm arkadaşımn ikinci bebeği öyle oldu, sürekli suyum geliyo diyip duruyo du hatta eşi , kaciriyorsn fln demiş. Hastahanede kontrolden snra eve yollamışlar durumu fark edincece direk yatış verdiler gittiği yere kadar diyw
Zeyy05 Minnakbiri yaaa erkenmis doktoruna yazdın mı kuzum ben 37+1 olduğum için artık doğum gelmiş olabilir kafasındayim
Minnakbiri Zeyy05 evet haberi var ama izinde ben de devlet hastanesinde bi doktordan rica ettim yarın çağırdı 2 haftadır gelen bebeğin suyu olsaydı kaybederdin dedi bakalım inşallah akıntıdır
Zeyy05 Tomucuk12 37+1 im sadece kan ilaçları bı ara enfeksiyon yüzünden şase vs kullandım ama 1 ay önceydi nerdeyse
Tomucuk12 Zeyy05 kuzum enfeksıyonda su gıbı akıntı yapıyor oda olabılır ama haftan ılerıymıs suda olabılır tabı
Zeyy05 Tomucuk12 yaaa bu arada şey doktora gittim ben alttan muayene yaptılar ilk kez ondan sonra inanılmaz kasılma sancı oldu çok zor yürüdüm yani açılma yokmuş Dr enfeksiyondan dedi ama nst de sancılarım tavan yapti yine bi şey yok dedi