Starkmama21 Tasya 5+3 e canım yani doktor bebektir demedi ben boş veya kimyasal olabilirmi dedim hayır içinizde bilmem neyi görmesem boş değerdim dedi ama bebektir demedi 🤷♀️
Starkmama21 Tasya evet ve kalbini dinlemeye çalıştı ses açtı bende neye bakıyorsunuz dedim birşeye bakmıyorum dedi ama ses açtı ekranda çıktı ben gördüm ama ses gelmedi
NHYavuz dogakartal yok canım cok kucuk goremeyiz dedi ama onceki gebeliğim dıs gebelik olduğundan rahimde kese gormek de benim icin cok guzeldi 😍
Fatmanur12345 Esra34sultan benimde 26 Haziran son adet tarihim cuma günü betam 5232 çıktı karindan kese göründü haftaya tekrar gel dedi 19 Ağustos randevu aldım insallah sizde bende kalp atışını duyarız
Starkmama21 Fatmanur12345 benimde son adet tarihim 18 Haziran şuan 7+5 im 5+3 te kese görüldü benimde randevum 19 Ağustos çok hızlı gelsin o gün ve kalp atışlarını duyalım inşallah 🌸
Fatmanur12345 Tasya ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum bir gün gecikmede 9 çıktı 6 gün gecikmede 107 çıktı 14 gecikmede 5232 çıktı o günde keseyi gördük
Esra34sultan Kese gozukunce dış gebelik olma ihtimali var mı hanımlar.Ben terimlerden çok anlamıyorum dist diye bı terim 0.682cm diye çıktı.Ben de kese gözüktü. Yani öyle dedi doktor Sac diam1= 1.00cm çıktı
Saltdua Esra34sultan Benimde son adet tarihim 27 Haziran 5+5 de gittim kese var bebek yok dedi cuma günü başka bir hastaneye gideceğim o zaman 7 haftalık olacak inşallah bebeğimi görürüm