Emnemrahf dogakartal merhaba bişey sorabılırmıyım boş gebelik olduğunu ne zaman ve nasıl öğrendiniz benim normalde 6 haftalıktı gittim doktora kese 8+2 görünüyodu ama içi boştu doktor haftaya gel bakalım tekrar dedi boş olma ihtimali var dedi sizin kacıncı haftada belli olmustu
Tgball Emnemrahf ben 7+5te öğrenmiştim boş olduğunu. Üstüne bir hafta beklemeyi teklif ettim. Inanamamistim. Bu sırada birkaç gün sonra başka bir doktora gorundum durum aynı idi. 9 haftayı doldurdugumuzda kendim düşürmeye başlamıştım evde
ilkkezanneyim Emnemrahf merhaba tamamen aynı durumu yaşıyorum sizle sonucunuz ne oldu olumludur inşallah benim de olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var
NHYavuz dogakartal Benim minik mucizem burda 5+3 🥲 pazartesi kalp atışı için gidicem heyecan ve stresli korkulu bir şekilde bekliyorum
dogakartal NHYavuz bende öyle geliyorum kalp atışını duyunca bi oh çekeceğim beneği görebildi mi burada ☺️
dogakartal ilkgozagrim__ aaa kese yuvarlak olunca kız derler ama ablam da yusyuvarlaktı erkek oldu ☺️😂
Neslihanuygun Tasya daha gitmedim cuma günü gidicem inşallah kocaeli Çayırova da oturuyorum doktor sırası bulmak zor
NHYavuz dogakartal yok canım cok kucuk goremeyiz dedi ama onceki gebeliğim dıs gebelik olduğundan rahimde kese gormek de benim icin cok guzeldi 😍
dogakartal Starkmama21 maşallah. Canm rabbim hepimize bebeği görüp kalp atışını dinlemeyi nasip etsin inş 🌸
Starkmama21 Tasya 5+3 e canım yani doktor bebektir demedi ben boş veya kimyasal olabilirmi dedim hayır içinizde bilmem neyi görmesem boş değerdim dedi ama bebektir demedi 🤷♀️
dogakartal ilkgozagrim__ yaaa çok tatlıııı vende korkuyorum canm ya 2 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum yine boş olacak diye
ilkgozagrim__ dogakartal bende bundan önce düşük yaptım 6+3 bunda çok korktum düşük olacak diye ama şükürler olsun şuanda yanımda hanımefendi
Esra34sultan Benimkini de yorumlar mısınız.Bi düşük bı kimyasal geçmişim var . Beta 4000lerde çıktı ayın yedisinde ve karın ultrosonunda sadece keseyi gördük.10gun sonra gel dedi.ama korkuyorum Boşsa diye.son adet tarihim 27 hazıran
Fatmanur12345 Esra34sultan benimde 26 Haziran son adet tarihim cuma günü betam 5232 çıktı karindan kese göründü haftaya tekrar gel dedi 19 Ağustos randevu aldım insallah sizde bende kalp atışını duyarız
Saltdua Esra34sultan Benimde son adet tarihim 27 Haziran 5+5 de gittim kese var bebek yok dedi cuma günü başka bir hastaneye gideceğim o zaman 7 haftalık olacak inşallah bebeğimi görürüm
Esra34sultan Ve 4000lerdeki kese bu kadar olur dedi doktor .Ben buradaki yazılanlardan bisey anlamıyorum mm cm falan ne demek tam olarak nereye bakıyoruz ,nasıl yorumluyoruz