Edanur60 @“dogakartal” 6+0 bugün bende gittim ama devlet hastanesine ne bebeği nede kalp atışını duymadık kese boyutu 10.4 mm olmuştu doktor haftayla uyumlu dedi ama cumartesi özele gidicem bebeği görüp kalt atışını duyabilirmiyix acaba
dogakartal Edanur60 9.17 mm çıktı canm kesem biz yolksacı gördük bebeğide gördü ama çok minik dedi ben yolksacı gördüm ama ekranda doktor çok küçük dedi boş olmasından korkuyordum bende 2 ay önce boş gebelik geçirdim de çok şükür bunda gördük. Cumartesi günü net duyarsın canm özel hastene her zaman ekranı daha iyi oluyor
dogakartal Edanur60 görmeme sebebin ekrandan kaynaklarıdır ki devlet hastaneleri pek özenmiyor açıkçası
199938 Sizin adet ağrısı gibi ağrınız oluyor mu benim arada hafiften oluyor ona da normal değil defi doktor
Tasya dogakartal bende bugün tekrardan çalıştığım hastanede baktırdım yolk saçı gördük ancak bebek henüz görünmedi dedi karından baktığından
dogakartal Tasya ultrasonda belli belirtisiz cnm ama ekranda minicik gösterdi 🥰 ben boş gebelikten çok korkuyordum yaşadığım için anlattım doktora durumumu yolksac varsa bebekse vardır bu boş gebelik değil dedi bir ohhh çektim orda 😃
BetulSahin5444 dogakartal Gerçekten öyle ben bu sefer tüpleri bağlamayı düşünüyorum dördüncü sezeryani bünyem kaldirmaz
Tasya dogakartal banada aynısını dedi yolk sac varsa bebekte vardır dedi vajinal istersen bakalım kalp atışı duyarız belki dedi istemedim ben zaten cumartesi günü özele randevum var kalp atışı için
mrvasln dogakartal yolksaci nasi anlıyoruz ultrasonda acaba bende göründü mu hiç bir bilgi vermedi doktorlar kaç taneye gittim