Beylikdüzü sart değilse avcılar hıspitale gidiyorum sadullah beye cok memnunum😍

[bilinmeyen]

Reyap dr.Nereida hanım var çok ilgili 70 tl muayene

Bide Elitium tıp merkezi Esenyurtta var orda doktor Ayten hanım var çok ilgili 30 tl muayenesi var ben maddi açıdan uygun olduğu için reyap hastanesine değil de elitiuma gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim yanı uygun biter ve doktor Harika

[bilinmeyen] adı yabancı kendi Türkçe konuşuyor baya😂

[bilinmeyen] öyle valla bide Güleryüzlü olması da önemli . Sülalecek oraya gidiyoruz teyzem 1 ay önce doğurdu doktor bizzat kendisi teyzeme bebek gibi davrandı . Benm ultrason da karnıma kadar kendi siliyor yatırıyor fln ilgi alaka ultrasonda bebeği ayrıntılı anlatması felan güzel cnm

[bilinmeyen] İsmet Ayten bölükbaş canm

[bilinmeyen]
      Beylikdüzü medilife Burcu Betül Kazdal’ı önerebilirim istediğin gibi gayet ilgili ve bilgili bir doktordur kendisi gidenlerin çoğuda çok memnun.Ücreti de 65 tl canım beylikdüzündeki bir çok hastaneden hem ucuz hem güzel bir yer😌

@[silindi]
      Evet selda hanımı da duymuştum canım ama ona hiç muane olmadım o yüzden birşey diyemedim🤗 ve evet gerçekten o doktora randevu bulmak çok zor oluyo baya bir hastası var kendisinin ki burcu hanımında genelde randevuları hep dolu oluyor inş memnun kalırsın bu arada demekki doktordan doktora ücret değişiyomuş bunuda öğrenmiş olduk😅😅

İyimiş vallahi ne diyeyim🤗🤗 neyse dediğim gibi memnun kalırsın işn senin enerjin tutsunda gerisi önemli değil canım sonuçta🙏🙏

O zaman çok şanslısın sevindim senin adına hadi hayırlı uğurlu olsun ilk randevun😍😍

Rica ederim canım 😘😘😘😘

Beylikduzu kolan hastnesi betül görgene gidiyorum cok memnunum 😊😊

Medihaus'a tüp bebek doktorumun önerisiyle gittim.Haşim Cemaloğluna.Doktor iyi gibiydi ama hastane çok soğuk geldi.Bi sonraki gidişimde haşim bey yoktu,kamer beye muayene oldum.O da soğuk geldi.Sonra yine bildiğim yere,bildiğim doktora gitmeye karar verdim.Beylikdüzü Kolan hastanesi,Fuat Karatepe.Çok.memnunum,fazlasıyla ilgili,yarım saat bakıyor,anlatıyor,açıklıyor...
      Medilife ta Burcu hanıma da gitmiştim daha önce ama bana çokta kibar biri gibi gelmedi...

Doktorumdan çok memnunum,rahatlıkla önerebilirim...

[bilinmeyen] esenyurt esencan hastanesi, Ahmet mahmutoğlu bu öneririm. Ben ona gidiyorum. 50 TL muayene ücreti ama ilgi alaka müthiş

Ben simdi detayli ultrason icin uygun biyer ariyorum cok pahali cekmece kolandaki altan beyi onerdi doktorum ama 500 tl 😩😩 sizler nerde cektrdinuz

Zarife Bana da doktorum Altan beyi önermişti ama ben Cerrahpaşa da girdim detaylı ultrasona...

Bende Beylikdüzü kolana gidiyorum şimdilik memnunum bakalım

Eftelya ucret ne kadar verdin canim bide ceken kisi perinatolog olcakmis

[bilinmeyen] ben ogrendim cnm 475 tl dediler ama buyukcekmce kolana karar verdim herkes altan beyi cok övdü ☺☺