Zarife Ben ücretsiz çektirdim,şans oldu biraz... Rıza Madazlı baktı önce,o da bilinen bir perinatolog.Sonra bir başka doktorda devam etti...
Altan beye çok gitmek istedim ama o sıra maddi olarak sıkıntıdaydık...

[bilinmeyen] Esenyurt da reyap hastanesinde petek hanımı önermişlerdi perinatolog kendisi 2 li testimi yaptırdım memnun kaldım detaylı ultrasonu da orada yaptıracağım telefonda 400 tl dendi bakalım 24 kasımda gideceğim😊

[bilinmeyen] benimde aklımda ama çalışıyorum şu an da hiç araştıramadım çok istiyorum detaylarını biliyor musunuz?

[bilinmeyen] kolanda 500tl

Merhaba Beylikdüzü Medilife'ta doğum yapan var mı?Ücretleri hakkında bilgi almak istiyorum da Selda hanımı bende duydum yorumlardan.

[bilinmeyen] benim ilk doktorum kamer bey. Alanında çok bilgili ve ilgili sorduğun sorulara cevap veriyor ama o kadar yoğun ki muayeneye gittiğimde hep diken üstünde oturuyorum hızlı hızlı cevaplıyor. O yüzden hemde tıp merkezi olduğu için vazgeçtim. Tam teşekküllü bir hastanede Doğum yapmak istiyorum. Kolana gittim Fuat karatepeye ondan hele hiç memnun kalmadım ultrasonda 30 saniye falan tutuyor. Şimdi reyapta diler koyuncaya gidiyorum nasıl tatlı nasıl empati kuruyor anlatamam. Sanki ayrıntılı ultrasona girmişim gibi dakikalarca bakıyor. İkiz gerçi ondan da olabilir ama muayenelerim çok keyifli geçiyor tavsiye ederim

Zarife 😳😳 500₺ mi benim arkadaşım 110₺ ye yaptırdı ama özel sigortalı diye mi? Birde benim ikiz 1000₺ mi olacak yani 😳

[bilinmeyen] kaç gün sürüyormuş? Fiyat bilginiz var mı?

Dsa bilemiyorum ama sanirimm oyle tutar canim bnde 500 vercm o bile cok ama o ucuz olan yerlerde radyoloji cekiyo aradm bn bnim doktor kabul etmio perinatolog olcak o yuzden altan beyi cok övdü herkes bnde ona gdcem insallah

Dsa fuat beyi de cok ovduler ilk defa memnun kalmamis birini duydum cok saskinim 😑😑😑

Dsa Fuat beyden memnun kalmamış olmanıza şaşırdım doğrusu.30 sn dediğiniz,benim nerdeyse 30 dk yı buluyor bazı zamanlar... Her doktor-hasta ilişkisi aynı değil tabii de...

Ben de Beylikdüzü Kolan da Arzu hanıma gidiyorum. Öneririm kesinlikle. Birçok arkadaşımın doktoru ve çok memnundu hepsi. Çok tatlı biri 😊

[bilinmeyen] ben Beylikdüzü medilife Ahmet Akgün e gidiyorum gayet memnunum çok iyi bir doktor tavsiye ederim.

[bilinmeyen] arkadaşım da Altan beye yaptırdı. Oda bugün Doğum yaptı 😊 Ben ağızdan ağıza duyduğum için yanılmışım sordum 400'e yaptırmış. Fiyatlar normalde de pahallı ama ikiz olunca iki katını düşünüyorum çok fazla ya...

[bilinmeyen] amin 🙏 tüm bebişlere kısmet bereket versin. Kısmetli gelsinler, hep daha iyileri olsun inşallah yavrularımızın 🙏🙏