Yazmelegi_ özelde mi devlette mi canım ne zaman yaptırdın
Kızlar özel hastanede şeker yükleme ücreti ne kadar?
Alparslanveannesi27 özelde yaptırdım 24.haftadayken yaptırdım suan 34+5 teyim
Alparslanveannesi27 canim bende yaptırmayı düşünüyorum pazartesi günü kız kardeşim bebeğini kaybetti 7 aylık şeker yuklemesjnden dolayı vucunda ödemler oluşmuş şeker vurmuş bebeğe bebek can verdi karnında normal doğum yaptı dün sabah lütfen yaptırmayın çok riskli benimde iki oğlum var şimdide kızım olucak ben 3 cundede hiç yapmadım
Ben yaptirmadim bi sıkıntıda olmadi
Yazmelegi_ sana neden dolayı şeker yüklemesi yapalım dedi
Pardon yazı yanlış olmuş yaptırmayı düşünmüyorum yazacaktım basta6
Alparslanveannesi27 ileride bir sıkıntı olursa yapmak gerekiyor en azından şimdi yaparsak erken tedbir alırız dedi normalde istemiyordum ben iyiki de yaptırdım diyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür
GaMze-koran35 şeker yüklemesinden nasıl oldu ki çok üzüldüm başınız sağolsun ama kararsız kaldım kilosu önde suyun fazla dedi o yüzden istedi olmayınca da sıkıntılar oluyormuş
Yazmelegi_ test yaptı mı yoksa direk şeker yükledi mi
Alparslanveannesi27 benim suyum fazla doktor şekerden şüphelendi yapalım dedi yaptı ama içeceği içtikten sonra hemen kustum ben olmadı yani 350 tl vermiştim sonra açlık tokluk şekere baktılar sadece çıkmadı bisey yani demem o ki boşuna o kadar şekeri vücuduna yükleme açlık tokluk şekerine baktır yeterli kuzum
Alparslanveannesi27 gittim kan verdim açlık kanı sonra çilekli içecek içtim gazoz gibi 1 saat durdum kan verdim sonra 1 saat daha durdum bir daha kan verdim sonuçlar çıktı
Yazmelegi_ önceden şeker yüklemesi mi vardj canım şuan herşey istiyorlar çok gereksiz verdikleri glikoz bebeğe çok zararlı bebeğimizi kaybettik bebek vücudu ödem toplamis bu şekerde bebeğe ödem yapmış kardeşim 1 aydır acile gidiyordu bebegimin hareketleri azaldı şeker yuklemesjnden dolayı dedi damardan şekerli su vermişler hareket etsin diye bebek az oynamış ssbahasi vefat etti kalbi durdu
GaMze-koran35 damardan şekerli su vererek onlar hatayı yapmış zaten bi tanıdık da yukleme yaptirmadigi için gebelik sekeri olduğunu bilmediği için bebeğini kaybetti o.yuzden herkeste farklılık gösterebiliyor
Alparslanveannesi27 yok canım hicbisey olmaz benim küçük oglanda suyu fazlaydı kiloluydu ben yaptırmadım bir sıkıntı olmadı sizin tercihiniz tabiki
- Düzenlendi
Sildim
Yazmelegi_ testi de özel de mi yaptırdın
GaMze-koran35 basınız sağolsun, Allah sabır versin :( şeker yuklemesi sonucunda kardeşinizin şekeri çıkmış miydi? şeker yukleme testinde içilen sıvının içerdiği şeker 2 dilim bakvaya eşit, nasıl bu kadar tahribat yapabiliyor ki? Tabii sıvı olunca kana karisma hızı daha yüksek ama 2 değil 4-5 dilim baklavayı beş dakikada yediğim çok oldu…
Yazmelegi_ Bende oyle duydum. Haftaya benimde seker yuklemem var herkes yaptirma dedi ama arastirdim eger gebelik sekerim varsa bebek icin cok tehlikeliymis. Suyum bebegin kilosu falan hersey normal ama doktorum yapalim dedi ben yaptirmayi dusunuyorum kac sene okumus insanlar bir bildikleri vardir herhalde
Alparslanveannesi27 bende yaptrmıcm Dr da senin aclık tokluk kan şekerine bakarz o zmn dedi
çok kararsız kaldım