Alparslanmom__ Glchan_34 istemiyorum degl korkuyorum kendimi başından beri normal doğuma hazrlamstm ama son ana kadar belli olmuyor doğumu bebislerimiz belirliyor nasıl sağlıklı Hayrli gelecekse öyle gelsin bebişler diyorum 🙏
Glchan_34 @Alparslanmom__ tabi ki de özellikle siz aklımda bulunacaksınız bir yorumunuzda suyu azaldı demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam inşallah sağ salim dogurursunuz
Glchan_34 @Alparslanmom__ bende kendimi normalde hazırlamıştım 34.haftada beyefendi tersti 35 te döndü şu an 36 yiz salı günü doktor ne diyecek bakalım
Alparslanmom__ Glchan_34 sağlıkla kucağına alır insllah ben nezaman doğuracam bakalm stresli bekliyorum korkuyorum
Esim Glchan_34 ay inşallah, artık dayanamıyorum 😄 pazartesi kontrolüm var eşim kontrole gidince doğurursun öyle döneriz diye tahminde bulunuyor, ben 8 Ağustos olsun bari diyorum 08.08 olsun doğum tarihi diye, hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin 😄
Glchan_34 @Alparslanmom__ korku ve stres iyi değil hem siz hem bebisiniz için sakin olun rahat bırakın kendinizi nasibinizde ne varsa o olur ötesi yok yani ne zaman gelmek isterse o zaman gelir Rabbim doğrusunu bilir🥰