33+4 hala sigara kullanan var mi benim gibi🥺
Şöyle bir açıklık getirmek istiyorum postum yanlış anlaşılsın asla istemem .zevkini severim ama Allah benim için kolaylığını verdi nefsimi kapatti şükür . Bu zevk tamam ama herkes içinde taşıdığı hayalini kurduğu evladını kendinden daha çok düşünüyo bunun yorumunu yapmak kimsenin haddi değil ne yollardan geçilerek gelindi herkes kendi hikayesini biliyo sonuçta . O kadar çok isteyipte yaşadığı sorunlardan dolayı mecburen devam eden insanlar var . Bu postuda yargılamamız amaçlı açmadı arkadaş yani benim gibi varmı zorlaniyorum yanlız değilim dimi amaçlı . Herşey geçiçi her süreç geçiçi mevlam sağlıkla sıhatle kavuşmamızı nasip etsin inşallahhh 🤲🏻
zmrkrblt içmeyeceksin, başka çaren yok. Ölü doğum riski %80 artıyor. 15 yıl içtim, hamile olduğumu öğrendiğim gün gibi kestim. Başka çaren yok, o günde 1 taneden bir şey olmaz söylentileri de yalan, OLUYOR! Birçok tanıdığım solunum sorunu olan çocuk doğurdu veya ölü doğurdu. Bırakmak zorundasınız, bu bir şeçenek değil.
Btlshnnn merhaba bende öyleyim sinirlenip etrafı yakıp yıkmaktansa içerim daha iyi diye düşünüyorum bazen oluyo hiç içmiyorum bazen üst üste içiyorum öfke patlamaları yaşadığım zamanlarda özellikle derdinizi anlatacak kimseniz yoksa eşinizle el gibiyseniz çare olmuyor
dmla_ Damla hanım ben gebeliğimin başında 2 ay içmedim, Nisan ayında babam vefat etti. Kalp krizi geçirdi aynı evdeydik ve uyandığımızda kaybetmiştik onu… 5 Nisan sabahını hiç ama hiç unutamıyorum. Her gün bu acıyla yaşamak çok zor geliyo üzerine de gebelik hormonları beni mahvediyor. Öldüğünden beri günde 1-2, 2-3 içiyorum. Vicdan azabı çekiyorum ama duramıyorum da… 1 Hafta içmesem diğer hafta dilenci gibi milletten bir tane sigara istiyorum falan… 30+2 haftalık gebeyim, gelişimi de iyi gidiyor. Ama hep aklımda ama kötü bir sey olursa var… umarım sağlıkla kucağımıza alırız.
Comertsero peki çpcuklarınızın sağlık durumu nasıl hamilelikten sonra merak ettim 🍃
Reina Ay ne alakası var ya krize girdim diyorsunuz benim doktorum bana direkt olarak sigarayı bırakacağım diye strese gireceksen bırakmaman daha hayırlı azalt demişti.E şimdi siz krize girecek kadar kendinizden geçtiniz ama sigarayı bırakmakla iyi mi yaptınız?Ne sert yorumlar herkes gerçekten bırakmak ister ama herkes bırakamaz bu kadar basit.
Reina Hanımefendi kriz geçirmenizi normalleştirmeniz çok tuhaf ben oğlumda içtim bırakamasamda azalttım çok şükür gayet sağlıklı 3290 38+3te doğdu.Yani tabii bırakabilen bıraksın ama doktorlar bile strese gireceğine azalt derken sizin kriz geçirdim ama içmedim demeniz bana açıkçası absürt geldi.
Ben de 30+2 deyim. Bazen 3 4 gün hiç içmiyorum. Bazen günde 1 sigara. Ama geneli 3 4 5 tane içiyorum . Malesef . .
DryStr benimde ilk gebeliğimdi ve tiksinmiştim sigaradan eşimin sigarasını bile değiştirtmiştim midem almıyordu sonra 2. 3. Ay sonra Allah affetsin içtim yani şükür ki sağlıklı bir bebeğim var
@Gencoglugizem benim tiksinmem bebek doğduktan sonra geçiyor ilk gebeliğimde sütüm gelmediği için doğumdan 55 gün sonra tam içmeye başlamıştım şuan 2. Gebeliğim inşallah sütüm gelirde içmem bu vesile ile bırakmış olurum:) Allah bağışlasın bebeğinizi🙏
DryStr sağolun Allah razı olsun sigaranın sütün az gelmesine bi etkisi mi var acaba