SevgibiR veririm İnşallah buradan 😌
Doğum sancısı
Bsrerkk amin canım
kubraninevi inşallah 🙏benim 5ten beri düzensiz ya şimdide 10dk bir olmaya başladı beklemedeyim bende 😁
Vethekelif Ben çok şükür 38+4 'te aldım kızımı kucağıma 😍3 günlük oldu bebişim 🤗😇Darısı sizlere olsun inşallah 😍🤗
Tontikinannesi ay sende mi 😍 bu ara hep öyle çoğu aldı konuştuklarımın bir kaç kişi kaldık bende belirtiler var ama çocuk yok😀😀😀
Vethekelif Gelir inşallah canım merak etme. Ben de öyle diyordum. Ne yapacağımı şaşırmıştım 😂merdiven in çık, squat çek, çömel kalk egzersizi yap, perine masajı yap derken sonunda getirdim kızımı 🤣🤣38+4 kucağımdaydı.5 günlük olduk bile hamd olsun 😍🤗
Tontikinannesi oy maşallah maşallah ben hamileliğin basından beri yaptığım icin hareket spor gebe yogası vs bana etki etmez😀😀 vakti be zamansa o zaman gelsin 🙂
Vethekelif Inşallah canım ya.Gelesi yoksa zaten ne yapsan da gelmiyor 😊
Tontikinannesi hayırlısı olsun sen bebegının tadını çıkar mis gibi kokar o şimdi minicik elleri falan Allahım tam yemelik
Vethekelif Evet 😍Rabbimin mucizelerine bir kez daha tanık oluyor insan.Ne kadar şükretsek az😇Rabbimin her gününe şükürler olsun 😍
Tontikinannesi amin amin ay minicik allahım yaaa çok güzel bir sey🥰😍 allah sızı birbirinize bagıslasın
Vethekelif Aminn.Cümlemizin evladını inşallah 😍