Nostalgiaplatz kasıkta başlayıp bele vuruyor adet ağrısı gibi 40-50 sn sürüyor bide mide bulantısı var bişeyler atıştırdım şimdi inşallah Doğum sancısıdır
Doğum sancısı
Vethekelif amin canım inşallah çok beklettiler bizi gelsinler artık 😆
Sancılarım tam düzene girmedi 10dk bir 7dk bir 5dk bir geliyo böyle olupta ne zaman düzene girdi sancılarınız kızlar
Bsrerkk bu Ocak çocukları böyle biz de 39 olduk artık biz de gelelim dua edin de😀😀😀
Vethekelif hadi inşallah bi avazda hepimiz doğuralım 😁
- Düzenlendi
Bsrerkk benim de öyle sabah 5ten beri çekiyorum ama hala düzensiz 5dk da 8dkda bir Geliyor. Hastaneye de gidip baktırmaya korkuyorum ebeler durmadan parmaklıcak diye🙄
Nostalgiaplatz bende düzene girmeden sancılarım gitmek istemiyorum bekliyorum bakalım nasıl olucak bugün 🤔
Bsrerkk aminnn İnşallah, bende 10 dk ya düşünce kalktım duş aldım az önce. Şimdi beklemedeyim düzenli azalıp şiddeti çoğalırsa gitcem İnşallah 😌
kubraninevi hadi hayırlısı haber ver bize yine
SevgibiR veririm İnşallah buradan 😌
Bsrerkk amin canım
kubraninevi inşallah 🙏benim 5ten beri düzensiz ya şimdide 10dk bir olmaya başladı beklemedeyim bende 😁
Vethekelif Ben çok şükür 38+4 'te aldım kızımı kucağıma 😍3 günlük oldu bebişim 🤗😇Darısı sizlere olsun inşallah 😍🤗
Tontikinannesi ay sende mi 😍 bu ara hep öyle çoğu aldı konuştuklarımın bir kaç kişi kaldık bende belirtiler var ama çocuk yok😀😀😀
Vethekelif Gelir inşallah canım merak etme. Ben de öyle diyordum. Ne yapacağımı şaşırmıştım 😂merdiven in çık, squat çek, çömel kalk egzersizi yap, perine masajı yap derken sonunda getirdim kızımı 🤣🤣38+4 kucağımdaydı.5 günlük olduk bile hamd olsun 😍🤗
Tontikinannesi oy maşallah maşallah ben hamileliğin basından beri yaptığım icin hareket spor gebe yogası vs bana etki etmez😀😀 vakti be zamansa o zaman gelsin 🙂
Vethekelif Inşallah canım ya.Gelesi yoksa zaten ne yapsan da gelmiyor 😊