39+4 haftalık oldum gece 5 ten beri 10dk bir 5dk bir gelen sancılarım var duşa girdim belime sıcak su tuttum hem duştan hem duştan sonra sancım yine gelmeye devam ediyor yine 5 dk 7 dk falan Doğum sancıları olabilir mi bu
Doğum sancısı
Bsrerkk Sancılarını not al gittikçe iki sancı arasındaki aralık azalıyorsa doğum sancısıdır, duş alınca da geçmemiş çünkü 😌 Bende bu gece 40 haftalık oldum yattığımdan beri adet sancısı gibi sancı vuruyo arada ama düzensiz sanki doğru düzgün uyumadım. Birazdan duş aliyim diyorum
- Düzenlendi
Bsrerkk canım ben de 2 saat önce bununla ilgili başlık açtım. Tam 39haftatı doldurdum bugün.Benim de 5ten beri 5dk 7dk da gelen sancılarım var ama sadece kasıkta var bacaklarıma vuruyor, belime vurmuyor o yüzden belki yalancı sancıdır diye bekliyorum🤷🏻♀️ Senin tam olarak nerde sancılar?
kubraninevi evet duş al benimde öyle oldu birden uykudan uyandım uyuyamadım duşa gireyim bari dedim baktım geçmiyor inşallah bir avazda kurtuluruz ikimizde 🤩🙏
Kız bu ney herkes cayır cayır geliyor pespembe gelmiyorlar dedik simdi de peslere geliyorlar🙂 hayırlısıyla gelsinler Doğum sancısıdır ins bir nefeste kurtulursun inş
Nostalgiaplatz kasıkta başlayıp bele vuruyor adet ağrısı gibi 40-50 sn sürüyor bide mide bulantısı var bişeyler atıştırdım şimdi inşallah Doğum sancısıdır
Vethekelif amin canım inşallah çok beklettiler bizi gelsinler artık 😆
Sancılarım tam düzene girmedi 10dk bir 7dk bir 5dk bir geliyo böyle olupta ne zaman düzene girdi sancılarınız kızlar
Bsrerkk bu Ocak çocukları böyle biz de 39 olduk artık biz de gelelim dua edin de😀😀😀
Vethekelif hadi inşallah bi avazda hepimiz doğuralım 😁
- Düzenlendi
Bsrerkk benim de öyle sabah 5ten beri çekiyorum ama hala düzensiz 5dk da 8dkda bir Geliyor. Hastaneye de gidip baktırmaya korkuyorum ebeler durmadan parmaklıcak diye🙄
Nostalgiaplatz bende düzene girmeden sancılarım gitmek istemiyorum bekliyorum bakalım nasıl olucak bugün 🤔
Bsrerkk aminnn İnşallah, bende 10 dk ya düşünce kalktım duş aldım az önce. Şimdi beklemedeyim düzenli azalıp şiddeti çoğalırsa gitcem İnşallah 😌
kubraninevi hadi hayırlısı haber ver bize yine
SevgibiR veririm İnşallah buradan 😌
Bsrerkk amin canım
kubraninevi inşallah 🙏benim 5ten beri düzensiz ya şimdide 10dk bir olmaya başladı beklemedeyim bende 😁
Vethekelif Ben çok şükür 38+4 'te aldım kızımı kucağıma 😍3 günlük oldu bebişim 🤗😇Darısı sizlere olsun inşallah 😍🤗