39+4 haftalık oldum gece 5 ten beri 10dk bir 5dk bir gelen sancılarım var duşa girdim belime sıcak su tuttum hem duştan hem duştan sonra sancım yine gelmeye devam ediyor yine 5 dk 7 dk falan Doğum sancıları olabilir mi bu
    Bsrerkk Sancılarını not al gittikçe iki sancı arasındaki aralık azalıyorsa doğum sancısıdır, duş alınca da geçmemiş çünkü 😌 Bende bu gece 40 haftalık oldum yattığımdan beri adet sancısı gibi sancı vuruyo arada ama düzensiz sanki doğru düzgün uyumadım. Birazdan duş aliyim diyorum
      Bsrerkk canım ben de 2 saat önce bununla ilgili başlık açtım. Tam 39haftatı doldurdum bugün.Benim de 5ten beri 5dk 7dk da gelen sancılarım var ama sadece kasıkta var bacaklarıma vuruyor, belime vurmuyor o yüzden belki yalancı sancıdır diye bekliyorum🤷🏻‍♀️ Senin tam olarak nerde sancılar?
        kubraninevi evet duş al benimde öyle oldu birden uykudan uyandım uyuyamadım duşa gireyim bari dedim baktım geçmiyor inşallah bir avazda kurtuluruz ikimizde 🤩🙏
          Sancılarım tam düzene girmedi 10dk bir 7dk bir 5dk bir geliyo böyle olupta ne zaman düzene girdi sancılarınız kızlar
            Bsrerkk hadi insallah dogum sancisi olsunn❤ ben tam 40+0im ne gelen var ne giden onumuzu ac :))
              Bsrerkk benim de öyle sabah 5ten beri çekiyorum ama hala düzensiz 5dk da 8dkda bir Geliyor. Hastaneye de gidip baktırmaya korkuyorum ebeler durmadan parmaklıcak diye🙄
                bsebse inşallah dün yağmurda şemsiyemi aldım yürüdüm squat yaptım duşa girdim işe yarasın artık biri derken bugün ilk defa sancı vuruyo 🙏😍😆
                Bsrerkk aminnn İnşallah, bende 10 dk ya düşünce kalktım duş aldım az önce. Şimdi beklemedeyim düzenli azalıp şiddeti çoğalırsa gitcem İnşallah 😌
                  kubraninevi inşallah 🙏benim 5ten beri düzensiz ya şimdide 10dk bir olmaya başladı beklemedeyim bende 😁