Hanus yok yok olmasın bence 😔 bakalım herşeyi deniyorum
Ilaydaile canım yatarken 3 yastıkla yat ben öyle yapıyorum 🤲 soğuk süt biraz kesiyor gaviskon biraz rahatlatıyor gece yemek yememeye dikkat et. Kimine soda iyi gelmiş bana iyi gelmedi ama deneme yanılmayla buluuyor insan.
Ilaydaile doktora işe yaramadığını söyleyince iki kaşık içebilirsin demişti sende sor istersen
    Ilaydaile ben direk doktorun verdiği ilacı dayıyorum 😬 benimde hamilelik boyunca oldu hep mide asitim bi ilaç fayda etti
    Ilaydaile Aynisi oldu 27 hastalığım herşeyi denedim geçmedi doktor pantpas verdi çok iyi yani 3gun mide yanması olmuyo
    Ilaydaile kesinlikle fayda eder denilen herseyi yaptim çok kısa süre olduu faydasi
    Ilaydaile canım bende çok çektim mide yanmasından rennie dye çiğneme tableti var o anında kesiyor kullanmanda sıkıntı Yok birde salatalık çok iyi geliyor. Kabuğunu soymadan ye salatalığı
    Ilaydaile ah ahhh hergün böyleyim hemde 2 3 aydır hergün düşün...ilaç milaç fayda etmiyo şimdi yine ayılıp bayılıyorum yanmadan bu sekildeyken kusmada cok can yakıcı oluyor.yastıgı dik tutup yatın zaten ağzınıza acılık geldiği için yatamazsınız bide ılık ballı süt için o bi süre de olsa rahatlatıyor
    Ilaydaile tursu yemiyorsunuz degil mi doktorum benim tursu konusunda uyardi cunku reflunuz varsa aman dikatli yiyi
    Ilaydaile daha yeni baslamisin cnm 40.haftaya girdim hala öyleyim rabbim yardimcimiz olsun soğuk süt içiyorum yada sade soda
    Ilaydaile anladim canim seninki ciddi ben ondan sonra hic yaşamadım sen doktora danış
    Ilaydaile valla cnm doktor bi surup verdi bide cok kusman olursa serum takariz dedi ama sukur bgn birseyim yok yediklerimize dikkat ememiz lazm aksam fazla birsey yemeyelim 😊
    Ilaydaile valla canim ben kac aydir hep bi bardakla ancak rahatliyorum ama bi dene istersen ilk defa duyuyorum bende 🤔