Balın varsa evde 1 cay kasigi bal ye oda cok iyi geliyor bana
    Ilaydaile ay bn bir audir neler cekiom gece uykum yok midem yuzunden 33 haftaligim hastanelik oluyorum kusmaktan midem yaniyo agliyom bu sefer kafam agriyo uykusuz zombilere dondum😓
      Bende hep rennie tablet kullanıyorum ama bazen hap içmek yerine sade soda yudumluyorum bi kaç kez oda fayda ediyor.tabi kişiden kişiye değişebilir.
        Aynı durumı bende yaşıyorum 34+2 yim gaviscon şurup al kesinlikle etki ediyor baş ucumda duruyor şurup hemen bir kaşık içiyorum
          Ilaydaile Canım aynı durumdaydım , süt içtiğimde geçiyordu. Yine de doktoruma sordum rennie duo surup verdi o zamandan beri hiç miğde yanmam olmadı, olursa surubu icerim😏
            deryanehir rennie tablet gaviscon şurup kullanıyorum sütte içiyorum bi süre sonra tekrar başa sarıyrz malesef
            Ilaydaile Ayni sorunu bende yaşıyordum doktorum mide koruyucu hap verdi sabahlari ac karnima içiyorum rahatlatti doktorum ilk verince istememistim ama sonra kendim istedim doktorunuzdan isteyebilirsiniz 😊
              bsraikra ah ah çok zor çok 😞😞 sanada çok geçmiş olsun canm. Hastanede ne gibi bi yol takip ediyolar ?
                Hanus yok yok olmasın bence 😔 bakalım herşeyi deniyorum
                Ilaydaile canım yatarken 3 yastıkla yat ben öyle yapıyorum 🤲 soğuk süt biraz kesiyor gaviskon biraz rahatlatıyor gece yemek yememeye dikkat et. Kimine soda iyi gelmiş bana iyi gelmedi ama deneme yanılmayla buluuyor insan.
                Ilaydaile doktora işe yaramadığını söyleyince iki kaşık içebilirsin demişti sende sor istersen