Ilaydaile Kızlar akşamdan beri mide yanmasından uyuyamadım. Afedersiniz gece bi ara kalktım kustum. Bu gece 0 uyku her yattığımda kursağım ekşiyip duruyo midem de bulanıyo. Hüngür hüngür ağladım en sonunda. Ne yaptıysam fayda etmedi. Yatmaya korkuyorum artık. Tuvaletin başında nöbet tutuyorum. Bu durumu yaşayanlar siz ne gibi bi çözüm buldunuz Allah aşkına yardım edin bittim 😞😢 (32+0haftalığım)
Odaanne Ilaydaile ılık süt iç yudum yudum. Tek seferde değil. Ya da gaviscone şurup. Ben onu kullanıyorum 😕
Pleasentnes Ilaydaile bide ben artık akşam yemeklerine dikkat ediyorum salçalı hiç bir yemek yemiyorum yersem allahım öldürüyor beni ve tatlı türüde yapıyor bana
Alminakaanucaak Gecen gun gece ayni durumu yasadim malesef hic bir sey fayda etmiyor ne yaparsan yap doktorum artik donme pozisyonuna girdini bu yuzden mideme baski yaptigini soyledi 1 hafta icinde bunyen alisir dedi 😓
Ilaydaile Alminakaanucaak bu alışılack bişey değil ya bu çok zor bişey hiç uyumadım böyle devam etmemeli 😞😞😞
Denizgumuskaya Odaanne tatlm gaviscon şurup bende aldım dün eczaneden daha içmedim ama yanı yanma YÖK du gece rahattm tadı nasıl onun içilecek şekilde mi 😖😣
Ilaydaile Odaanne süt fayda etmiyo bnde malesef. Bende rennie tablet kulanıyorum oda normalde fayda ediyodu bu durumuma oda fayda etmedi bu sefer😞😞😞😞😞😞😞
Odaanne Denizgumuskaya katı kıvamlı bir şurup hafif naneli gibi mecbur iciyorsun valla ben 3.kutudayım benim mide yanmalarım çok erken başladı. 31.haftadayim bakalım daha da siddetlenmez inşallah
Atasever Ilaydaile basinin altina sirtina yastik doldur hani yukseltmeye belinden basla kafan en yuksek noktada olsun sakiz biraz yardimci oluyo bana sut falan diyolar ama bana pek fayda etmiyo
Ozcndln Ilaydaile canim bende ayni durumdan muzdaribim careyi sicak sutle buldum midem yandimiydi her aksam bi bardak sicak sut sonra rahat bi uyku 🤗🤗
Ozcndln Ilaydaile valla canim ben kac aydir hep bi bardakla ancak rahatliyorum ama bi dene istersen ilk defa duyuyorum bende 🤔
Wish Ilaydaile evet o önerdi ve ben çok rahat ediyorum. Bende sizin gibiydim ne yaptıysam fayda etmemişti şimdi bi tane içiyorum bi daha çok rahatım
Ceren0734 Ilaydaile rennie duo bulundur canım evde çok ciddi etkisi var o şurubun ben onunla yaşıyorum resmen 🤐 doktorum yazmıştı reçetesizde ucuz bir şurup ama resmen hayat kurtarıyor 👍🏻
Ilaydaile Ceren0734 bnde rennie kullanıyorum tablet olanı ama şurubunu da alayım bari geçsin de nasıl geçerse geçsin 😢😢