zeynpppyllmmzz Hastaneden hastaneye göre değişiyor fiyatlar benim gittiğim gaziantep de yaşam hastanesi 11.900₺
Ayzynp FAld merhabalar doktor ücreti50 bine dahil mi yoksa doktora ayrı ücret ödediniz mi? Bende orada düşünüyorum da
zeynpppyllmmzz Gly-95 6 temmuzda gitmiştim en son o zaman 11.900 dedi ama zam gelebilir dedi (ilk doğum olduğu için o fiyatmış)
Canim_bebegim27 Beheheh Gaziantep 15-17 arası değişiyor o da benim gittim hastane daha pahalı olanlarda var
hepoyleolurzaten__ Beheheh İstanbul Sezeryan 25 den başlıyor Benim gittiğim doktorumun kendi muayenesi var 17bine doğum yapacağım 4 gebelik ikiz
nur-can621 Merveya lokman hekim hayat gülsüm hanıma gidiyordum normalde 17 bin biz anlaşmalı kurum olduğumuz için farklı bizde
Semamamy İzmirde fiyatlar tavan resmen karatas hastanesi suan 58 bin digerleri 30-40-45 … içler acısı gibi
Zelihapekr Arkadaşlar. Doğum destekli özel sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. Ancak hamile kalmadan önce yaptırmanız gerekiyor. Biz 15 bine yaptırdık. 3 ay sonra hamile kaldım. Hastanede bi tek 4 lü tarama testine para verdim onun dışındakileri karşılıyo.
Gemeze Zelihapekr merhabalar benim de doğum paketim var detaylı ultrasonu kapsıyor mu acaba biliyor musunuz?
Beyazmelekkk Zelihapekr plansız gebelik oldu şuanda nasıl bir şey yaptırabiliriz peki var mı hamile kaldıktan sonra yapılan?
mrvcl9 Zelihapekr hangi sigorta canım kaç ay geçerli kaç adet muayeneyi karşılıyor eşin SSK lı olsa da yapıyorlar mı