Vaveylaa_2929 Begleyna bende konyadayım da o yüzden sordum doğum ucretlerı hakkında henuz bılgı almadım hastanelerden çünkü
Emos42 Begleyna hangi hastane hangi doktor acaba ben medova Hastanesi’nde düşünüyordum şuan nakit ödeme 40 bin kartla olursa 44 bin dediler daha 24 haftalık hamileyim ben doğurana kadar 50 60 bin olur diye düşünüyoruz
Mrskocc Elzemm_ medikal parkta doğurdum normalde 30 k kurum indirimi ile 27k ödedik odaları konseptli ve fotoğrafçı da var içinde
Musel Beheheh spinal anestezi ile sezeryan şuan 22 bin kocaeli gebzede ama daha pahalı doktorlarda var değişiyor yani hastane ve doktora göre ben genellikle tercih edilen doktorun fiyatını verdm
elif475475 M-Urass_Mom Medipol megada fiyatlar gayet normal. Ben burdakileri okuyunca şok oluyorum. Gerçekten adı sanı olmayan hastanelere bu paraları vermek çok tuhaf
Mervealya1992 M-Urass_Mom yoo bisürü var siz ünlü lükslere bakarsanız :) medicallere memorıallere bisürü hastane var esenlerde bagcılard gopta
zeynpppyllmmzz Hastaneden hastaneye göre değişiyor fiyatlar benim gittiğim gaziantep de yaşam hastanesi 11.900₺
Ayzynp FAld merhabalar doktor ücreti50 bine dahil mi yoksa doktora ayrı ücret ödediniz mi? Bende orada düşünüyorum da
zeynpppyllmmzz Gly-95 6 temmuzda gitmiştim en son o zaman 11.900 dedi ama zam gelebilir dedi (ilk doğum olduğu için o fiyatmış)
Canim_bebegim27 Beheheh Gaziantep 15-17 arası değişiyor o da benim gittim hastane daha pahalı olanlarda var