elif475475 M-Urass_Mom Medipol megada fiyatlar gayet normal. Ben burdakileri okuyunca şok oluyorum. Gerçekten adı sanı olmayan hastanelere bu paraları vermek çok tuhaf
Mervealya1992 M-Urass_Mom yoo bisürü var siz ünlü lükslere bakarsanız :) medicallere memorıallere bisürü hastane var esenlerde bagcılard gopta
zeynpppyllmmzz Hastaneden hastaneye göre değişiyor fiyatlar benim gittiğim gaziantep de yaşam hastanesi 11.900₺
Ayzynp FAld merhabalar doktor ücreti50 bine dahil mi yoksa doktora ayrı ücret ödediniz mi? Bende orada düşünüyorum da
zeynpppyllmmzz Gly-95 6 temmuzda gitmiştim en son o zaman 11.900 dedi ama zam gelebilir dedi (ilk doğum olduğu için o fiyatmış)
Canim_bebegim27 Beheheh Gaziantep 15-17 arası değişiyor o da benim gittim hastane daha pahalı olanlarda var
hepoyleolurzaten__ Beheheh İstanbul Sezeryan 25 den başlıyor Benim gittiğim doktorumun kendi muayenesi var 17bine doğum yapacağım 4 gebelik ikiz
nur-can621 Merveya lokman hekim hayat gülsüm hanıma gidiyordum normalde 17 bin biz anlaşmalı kurum olduğumuz için farklı bizde