Gizem3939 Busragl ilk olan bebis değil baya büyüdü çok şükür 8 yaşında 😄 sabah 7 de hastanede olman istendi 9-9.30 arasi alacaklarmış
Gamzelit Busragl ya ben kendimi sanırım normale endekslemişim günümüz 8 Ağustos’ta doluyordu hep 6 ağustos demiştim ama şimdi tüp bebek diye risk almak istemediği için Doktor’un sezeryan istedi isteğe bağlı durursa bizim kız 24 temmuz olsun istiyorum 😍🥲
Busragl Gamzelit evet riske atmamak lazım insallah tum surec gonlunuzden gectigi gibi ilerler cok az kalmisss🥹🤩🤩🤍🤍🤍
Begboss Busragl ben de bugün 19 temmuza gün aldım. Normal doğum o aralıkta olursa olur, olmazsa sezeryana gireceğim 👻
Busragl Gizem3939 ayy hadi hayirlisi 🥹🥹🤍🤍🧿 benide 9 da cagirdilar kan falan alincakmis ogleden sonrayi bulur sanirim ameliyata alinmam 🦋🦋
Busragl Aytnnn benim kizimda ekimde 4 yasina giricek 🫶🏻 nasil kardesini anliyor mu nasil tepki veriyor 🤍 bide sizin bebis kimle kalicak siz hastanedeyken 💐
Gamzelit Busragl ay inşallah kolayca geçer belki su gibi bi doğumum olur diyordum ama nasipte sezeryan varsa tabi oda kolay geçer inşallah
Aytnnn Busragl anlıyor zaten bebekleri seviyor kiskancilik ola bilir belki ilk başlarda ama vurma gibi şeyleri yok, kızım eşimin anaannesi ile kalicak malesef kaynanam yok annem çalışıyor izin alamadı🥹, sizde nasil peki durum?
mercimekcikk95 Busragl benimde belimde sıkıntı var o yüzden spinal olamıyorum bende spinal sezeryenden çok korkuyorum ilki de genel anestezi ile oldu bu da genel olucak nasip olursa Evet uyanınca ağrı oluyor ama dayanilmayacak kadar değil
Mrverdgn58 Kizlar adet sancısı gibi arada sancı vuruyor banada sık sık idrar isteği oluyor doğum belirtisi mi 2.gebeligim ama kızımda suni sanci ile oldu bilmiyorum
Busragl Yelizcebni Allahiimmm 🥹🧿🧿 rabbim bagislasinn size 🤍 mis gibi kokuyordur simdi miniğim 🦋 darisi benim basima artik insallah 🤲🏻🙏🏻
Busragl Aytnnn Benimkide gayet ilimli davraniyor simdilik dogunca degisirmi bi fikrim yok kestiremiyorum ama vurma etme kesinlikle yapmaz eminim 🤍 bende annemle kiz kardesime birakacagim benim evimde kizimla kalacaklar ilk kez ayri kalacagiz icim buruk bu yuzden :( hastaneye sordum aslinda yanimda kalmasini istiyordum ama cocuk kalmasi yasakmis o yuzden mecbur evde kalacak 🥹
Busragl bernakoc06 oy masallah Allah bagislasin hastanede sizinle mi kalicak yoksa evde birisiylemi kalacak 🤍