Kutupyildizii Kızlar bu arada belirti olarak sadece ishal durumum var regl olunca da aynı böyle ishal olurdum sizlerde herhangi bir belirti var mı ya da bu belirtiden sayılır mı bilmiyorum 4-5 gündür devam ediyor aynı şekilde
Crnsln Kutupyildizii benimde dün gece başladı ishal ve mide bulantısı bugün de aynı şekilde ishalim başka da hiçbir belirtim yok bu belirtiyse tabi😂
Gizem3939 Busragl ilk olan bebis değil baya büyüdü çok şükür 8 yaşında 😄 sabah 7 de hastanede olman istendi 9-9.30 arasi alacaklarmış
Gamzelit Busragl ya ben kendimi sanırım normale endekslemişim günümüz 8 Ağustos’ta doluyordu hep 6 ağustos demiştim ama şimdi tüp bebek diye risk almak istemediği için Doktor’un sezeryan istedi isteğe bağlı durursa bizim kız 24 temmuz olsun istiyorum 😍🥲
Busragl Gamzelit evet riske atmamak lazım insallah tum surec gonlunuzden gectigi gibi ilerler cok az kalmisss🥹🤩🤩🤍🤍🤍
Begboss Busragl ben de bugün 19 temmuza gün aldım. Normal doğum o aralıkta olursa olur, olmazsa sezeryana gireceğim 👻
Busragl Gizem3939 ayy hadi hayirlisi 🥹🥹🤍🤍🧿 benide 9 da cagirdilar kan falan alincakmis ogleden sonrayi bulur sanirim ameliyata alinmam 🦋🦋
Busragl Aytnnn benim kizimda ekimde 4 yasina giricek 🫶🏻 nasil kardesini anliyor mu nasil tepki veriyor 🤍 bide sizin bebis kimle kalicak siz hastanedeyken 💐
Gamzelit Busragl ay inşallah kolayca geçer belki su gibi bi doğumum olur diyordum ama nasipte sezeryan varsa tabi oda kolay geçer inşallah