Busragl Yelizcebni Allahiimmm 🥹🧿🧿 rabbim bagislasinn size 🤍 mis gibi kokuyordur simdi miniğim 🦋 darisi benim basima artik insallah 🤲🏻🙏🏻
Aytnnn Busragl anlıyor zaten bebekleri seviyor kiskancilik ola bilir belki ilk başlarda ama vurma gibi şeyleri yok, kızım eşimin anaannesi ile kalicak malesef kaynanam yok annem çalışıyor izin alamadı🥹, sizde nasil peki durum?
Busragl Aytnnn Benimkide gayet ilimli davraniyor simdilik dogunca degisirmi bi fikrim yok kestiremiyorum ama vurma etme kesinlikle yapmaz eminim 🤍 bende annemle kiz kardesime birakacagim benim evimde kizimla kalacaklar ilk kez ayri kalacagiz icim buruk bu yuzden :( hastaneye sordum aslinda yanimda kalmasini istiyordum ama cocuk kalmasi yasakmis o yuzden mecbur evde kalacak 🥹
Gamzelit Busragl ay inşallah kolayca geçer belki su gibi bi doğumum olur diyordum ama nasipte sezeryan varsa tabi oda kolay geçer inşallah
Busragl bernakoc06 oy masallah Allah bagislasin hastanede sizinle mi kalicak yoksa evde birisiylemi kalacak 🤍
Buse344161 Busragl ben 🙋♀️ 19 temmuzda cuma günü sabah 8 de hastanede olucam heyecanlıyım ama bi yandanda inanamıyorum sanki başkasının doğumuna gidicekmişim gibi sanki ben hiç doğurmicam hep karnımda kalıcak gibi😂 herhalde doğum zamanı idrak edicem evet ben doğuruyorum diye😀
Busragl Buse344161 of evet 🤣🤣 odaya hemsireler ameliyat kiyafeti getirip hazirlan gitme vakti geldi diyene kadar bende idrak etmemistim ilk dogumumda bundada hala idrak edemiyorum o ayri konu🤣🤣 korkulu ama her ani her hisside guzel birsey bu dogumun ya saglikla kavusalim🥹🧿🤲🏻🤍
Hayalciressam Busragl ilk sezaryenim olcak balım 🥹 37+6 yım şu an. Bugün doktora gideceğiz ölçümlere bakacak cuma ya da pazartesi diyecek. Benim kendi doktorum yıllık izne çıktı bugün o yüzden başka doktora gidicem doğuma🥹 zaten heyecanlıydım daha da heyecanlandım anlayacağın. Sağ salim kucağımıza alalım hepimiz amin ❤️❤️
Busragl Hayalciressam kendi doktorun olmicagi icin x2 stres haklisin valla insallah harika bir dogumun olur sag saglim kavus insallah bebisinle tam gun belli olunca haber verrr mutlaka destek oluruz birbirimize bi nebze de olsa konusarak🤍🤍🦋🦋🦋
bernakoc06 Busragl devlet Hastanesi’nde dogum yapicam çocuğum bırak eşim kalsın yanımda diyorum tek kişilik odalar doluymuş iki kisilk odada kalacağım mecbur yanmda bayan biri olması lazm cocgumda kaynanamda kalıcak onlara baya alişkinn. Cnku
Busragl Buse344161 ilki güzeldi ya aci hissetmedim hic ama cekistirmeleri hissetmek beni acaip panik etmisti o yuzden bebek ciktiktan sonra sakinlestirici vermislerdi bide esim yanimdaydi cokta anlamadim aslinda oldu bitti hemen bunda niyeyse daha cok korkuyorum hem tek olucam hemde diger cocugumu cok dusunuyorum ameliyat ve sonrasi surecinde o streslendiriyor 🤍
SNur28 Benim de ilk doğum doktor kordon boynuna çok yakın risk oldugu için sezeryan yapalım söylüyor 19 temmuz. Korku var tabi😩
Busragl SNur28 genelmi olucaksiniz spinal mi ?🤍 korktugumuz gibi olmayacak aslinda ama insan yinede korkuyor ben ne yasicagimi bildigim halde korkuyorum sonucta ameliyat diye 🤍🦋 sag saglim kavusalim insallah
Kutupyildizii Busragl bugün kontrole gittim her şey yolundaymış nstde 1-2 tane sancım çıktı cumartesi tekrar kontrolüm var normal doğumu bekletiyor doktorum bebek iyi olduğu sürece 🥹
Busragl Kutupyildizii ay hadi bakalim sanciyi cogaltmak icin falan bisey yapilmiyormu ki evde dogumu tetiklemek icin vaktiniz dolmak uzereyse oyle seylerle destekliyormusunuz 🤍😍 yada oyle birsey oluyormu bilmiyorum ama