birprensesinannesiiim Aytug0101 özgür bilgin yiyen oğluna gidiyorum şuan Daha önce bikac tane daha değiştirdim
birprensesinannesiiim Zeynepesma daha önce orada doğum yaptım hepsi stajyerdi öldüm dirildim resmen hatırlamak bile istemiyorum
Aytug0101 birprensesinannesiiim bende özgür beye gidiyorum benim arkadaşımda orda doğum yaptı gayet memnun kaldı onun önerisiyle gittim
birprensesinannesiiim Zeynepesma hic gitmedim son bi iki muayenemiz kaldi zaten sonrası doğum hayırlısıyla☺️
Aytug0101 Zeynepesma Çukurova tarafindayim o bayanı duymuştum bir arkadaşım iki doğumunda onda yapmıştı ..
Zeynepesma Aytug0101 ben 6. Ayına kadar oraya gittim dilek hanıma sonra şehir hastanesine başladım doğumu orda düşünüyorum
Zeynepesma Aytug0101 Yüreğir devlete hastanesindede doğuma Doktorlar giriyormuş bı kaç kişiden öyle duymuştum hatta ben kürtaj olurken benim yaşlarımda kızlar girdi
Aytug0101 Zeynepesma sezeryan eren bey şehir hastanesindemi peki şehir Hastanesi’nde gittiğiniz doktor mu doğuma giriyor ben stajyerler giriyor doktorun kendisi girmiyor diye duydum ..
Zeynepesma Aytug0101 daha 1 ay önce arkadaşım eren beyde doğum yaptı sezeryan doğuma eren beyin kendisi girdi çokta memnun kaldı bana tavsiye etti öyle gittim
Aytug0101 Peki siz doktora sordunuzmu kendisi mi giriyor memnun kaldınız mı öyleyse bende gitmek isterim oraya .
Zeynepesma Aytug0101 söyle söyleyeyim size doktoruma sorduğumda şunu söylemişti bana ben hastalarıma eğer sezeryan doğumsa hastanede bulunduğum gün içerinde doğum için gün veriyorum dedi