birprensesinannesiiim Kızlar merhaba doğumuma az bi süre var hayırlısı ile.Yuregir devlet hastanesinde gidip muayene oluyorum gayet memnunum o hastanede doğum yapip memnun kalaniniz varmi acaba yada en kotu ihtimalle sezaryana dönüş olursa ameliyat olan varmi
Zeynepesma birprensesinannesiiim meraba Yüreğir devlet hastnesinde Doktorlar güzel ilgileniyor ama doğumu önermem hastane mikrop dolu arkadaşımın bebeği enfeksiyon kaptı kuveze alındı temizlik yok resmen o hastanede
EgeninAnnesiiiiiii birprensesinannesiiim devlet hastanelerinin hepsi leş. Gerek temizlik konusunda gerek ebeler hemşireler konusunda. Ben şehir hastanesinde 2022 de doğum yaptım. Mecburiyetten normal doğum yaptırdılar zorla. Sezaryen yapın diye yalvardım kabul etmediler. Doğum anında hemşirenin biri bana gerizekali diye bağırdı. Dikiş yapan stajyer erkek doktor dikisi beceremedi başka dr geldi o da 3 saat kadar uğraştı. Perişan ettiler beni. Köpek gibi davranıyorlar insana devlettekiler
Tuergul birprensesinannesiiim canım merhaba doğum yaptıniz mi? Nerde yaptınız nasıl geçti bilgi verebilir misiniz?
birprensesinannesiiim Zeynepesma merak ediyorum bende temizliğinden çok doktorları nasil dikiş vs.iyi mi tecrübelilermi onu merak ediyorum daha cok
birprensesinannesiiim Zeynepesma daha önce orada doğum yaptım hepsi stajyerdi öldüm dirildim resmen hatırlamak bile istemiyorum
birprensesinannesiiim Aytug0101 özgür bilgin yiyen oğluna gidiyorum şuan Daha önce bikac tane daha değiştirdim
Aytug0101 birprensesinannesiiim bende özgür beye gidiyorum benim arkadaşımda orda doğum yaptı gayet memnun kaldı onun önerisiyle gittim
birprensesinannesiiim Zeynepesma hic gitmedim son bi iki muayenemiz kaldi zaten sonrası doğum hayırlısıyla☺️
Aytug0101 Zeynepesma Çukurova tarafindayim o bayanı duymuştum bir arkadaşım iki doğumunda onda yapmıştı ..
Zeynepesma Aytug0101 ben 6. Ayına kadar oraya gittim dilek hanıma sonra şehir hastanesine başladım doğumu orda düşünüyorum