Zeynepesma birprensesinannesiiim meraba Yüreğir devlet hastnesinde Doktorlar güzel ilgileniyor ama doğumu önermem hastane mikrop dolu arkadaşımın bebeği enfeksiyon kaptı kuveze alındı temizlik yok resmen o hastanede
birprensesinannesiiim Zeynepesma merak ediyorum bende temizliğinden çok doktorları nasil dikiş vs.iyi mi tecrübelilermi onu merak ediyorum daha cok
birprensesinannesiiim Zeynepesma daha önce orada doğum yaptım hepsi stajyerdi öldüm dirildim resmen hatırlamak bile istemiyorum
birprensesinannesiiim Aytug0101 özgür bilgin yiyen oğluna gidiyorum şuan Daha önce bikac tane daha değiştirdim
Aytug0101 birprensesinannesiiim bende özgür beye gidiyorum benim arkadaşımda orda doğum yaptı gayet memnun kaldı onun önerisiyle gittim
birprensesinannesiiim Zeynepesma hic gitmedim son bi iki muayenemiz kaldi zaten sonrası doğum hayırlısıyla☺️
Aytug0101 Zeynepesma Çukurova tarafindayim o bayanı duymuştum bir arkadaşım iki doğumunda onda yapmıştı ..
Zeynepesma Aytug0101 ben 6. Ayına kadar oraya gittim dilek hanıma sonra şehir hastanesine başladım doğumu orda düşünüyorum