Rabiul G_sah87 bende 2900 doğmuşum minyon tipliyim ve çok yemek seçerim bende bu kadar beklemiyordum ama her bebeğin kendine göre bünyesi var üzülme sakın beslenmen güzel olsun gerisi yapacak bir şey yok almazsa yani canım
G_sah87 Rabiul önemli olan sağlıklı olması tabii ama okadar özen gösterip az kiloyu görmek insanı üzüyor ne yapalım doğduktan sonra alıcak artık kızucuk hepsi sağlıklı olsun bebişlerimizin🩷💙🙏🏻
Rabiul Umutmirzainci onlar benden önce davranmış ben en son isteyecektim doktorum çıkma anını da çekmiş sağolsun
Acelyapova 2bebelii çok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah 💕
G_sah87 Glseren_1239353 devamı gelmedi benim demekki akıntı diğer türlü amniyon suvı geldiğinde azar azawr sıvı geliyor iç çamaşırı ıslanıyor baya işk gebeliğimde erken suyum gelmişti 26. Haftada ondan biliyorum 🙏🏻
Aslann24 Rabiul maşallah bende 5 gün önce doğum yaptım spinal anestezi sezeryan ölüyorum bildiğiniz. Felçli gibiyim tuvalete eşim götürdüğü halde bile yapamıyorum ayakta yapıyorum. Nasıl ne zaman eski halime dönerim bilmiyorum çok üzülüyorum
Rabiul Aslann24 aaa neden öyle oldu canım ara ara batmalar oluyor olmuyor değil ama işlerimi yaparken zorlamıyor beni yorulunca dinleniyorum
Aslann24 Rabiul bilmiyorum ki ben sandım ki herkes böyle benim gibi oluyor sonra yazınızı gördüm şaşırdım. Doktorum normal zamanla toparlarsın dedi.
Rabiul Brcnrcvs111 gece 12 de son suyumu içtim 9 küsür de ameliyata alındım ameliyat saatine göre son su ve yemek saatiniz değişebilir