Hulo2105 teşekkürler. Faydalı olmasına sevindim. Ben çok uğraşmıştım bunları alana kadar. Böyle kapsamlı içerikler olsa sevinirdim aklıma geldikçe genişleteceğim. 1-2 kişi bile faydalansa bir şeydir.
Braun ırt6525 aldım. 6520 ile arasında kalmıştım ama bu kadar para verince bari iyisi olsun dedim. Ki gece modu bence efsane bir özellik. Ateş takibi yapmam gerektiğinde çocuğun kulağını bulcam diye gece takla atıyordum uyandırmamak için. Telefonun ışığını açıyordum uyanıyordu falan. Meğer oraya basınca ucundan güzel ışık çıkıyormuş ben de ekran ışığı sanıyordum onu 😂 aşırı kolaylık oluyor. Böyle bir para verecekseniz kesinlikle 6525 derim. Koltuk altı ölçer de var ama yani zaten kuş kadar bebek dokunsan tepki veriyor öyle ajite iken. Kulak ölçer 2 sn de söylerken koltuk altını bekletmem gerekiyor. Başlarda kontrol amaçlı denedim de ikisini de aynı sonucu verdi. Koltuk altını attım kenara o yüzden.
Bunda yine yaş seçilebiliyor. Bunun amacı ne bilmiyorum ama herhalde iyi bir amacı vardır 😅
37,5 ten sonra kırmızı ekran çıktı. Uyarıyor yüksek ateş diye, normalde yeşil bence önemli.
Bir önceki ölçümünüzü de sağ üstte gösteriyor. Takip ederken iyi oluyor.